Ανακοινώθηκε από την την νεοσύστατη ομάδα FC Γιαννιτσά όπου θα μετέχει στην Γ´ εθνική το όνομα του τεχνικού διευθυντή και η επιτροπή μεταγραφών , όπου θα χειριστούν τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου.
Η ομάδα αν και νεοσύστατη, λειτουργεί σε πολύ επαγγελματικά πλαίσια ήδη απόκτησε κεντρικά γραφεία στον πεζόδρομο Γιαννιτσών , Προπονητικό κέντρο σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, Γραφείο Τύπου κ.α.
Το όνομα του τεχνικού διευθυντή της ομάδος είναι ιδιαίτερα γνωστό στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" της Πόλης και ακούει στο όνομα Στέργιος Κιουρκας, που τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και έπιασε αμέσως δουλειά.
Ορίσθηκε στην ομάδα επιτροπή μεταγραφών που αποτελείτε από τους ΤΕΟ Δανιηλίδη πρόεδρο , τον Ηλία Πανίδη αναπληρωτή πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή Στέργιο Κιούρκα, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Τομπάζη.
Το πολύ καλό όνομα των παραγόντων Δανιηλίδη και Πανίδη απο την θητεία τους στις προηγούμενες ομάδες απέναντι σε ποδοσφαιριστές, αποτελεί δέλεαρ για πολλούς ,απο παίκτες  που ήδη έχουν εκφράσει  την επιθυμία να συνεργαστούν με τη νέα ομάδα, Η επιτροπή μεταγραφών έχει οριοθέτησή στόχους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσουν αξιόλογοι παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση  για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Η ομάδα αν και νεοφώτιστη έχει την δυναμική να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο,ο επιχειρηματικός κόσμος , αγνοί φίλαθλοι δείχνουν ότι αγκαλιάζουν την  όλη προσπάθεια και αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου στον γενικό κάλεσμα γνωριμίας την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών.