Ανοικτή επιστολή στον Πρόεδρο του Α.Σ. Εθνικού Γιαννιτσών Ηλία Πανίδη δημοσιοποίησε, δίνοντας του σαφές μήνυμα, μέσω τοπικής εφημερίδας, ο γνωστός και αγνός φίλαθλος της πόλης των Γιαννιτσών, ο Γιώργος Βογιατζής. Η επιστολή που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προκάλεσε αίσθηση αναφέρει τα εξής:

Φίλε Πρόεδρε,

Έφτασε η στιγμή να μπεις μπροστάρης στην αναγέννησης του Γιαννιτσώτικου ποδοσφαίρου και να είσαι βέβαιος ότι θα σε ακολουθήσουν τόσο η Δημοτική Αρχή, τόσο οι πολιτικοί άρχοντες, τόσο οικονομικοί παράγοντες, αλλά κυρίως οι εργάτες του ποδοσφαίρου και οι αγνοί φίλαθλοι που βιώνουν τα τελευταία χρόνια τον ποδοσφαιρικό μαρασμό. Το τι έφταιξε γι’ αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση ή και καθόλου.

Η ευκαιρία σου λοιπόν είναι να κάνεις Γ.Σ. την ομάδα σου και να ζητήσεις από το σώμα, τους αγνούς φιλάθλους του Εθνικού, να κάνουν κι αυτοί την υπέρβαση τους, να μετονομασθεί ο Εθνικός σε Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. Να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να ζητηθεί η οικονομική στήριξη από όλους τους παράγοντες των Γιαννιτσών.

Να συσταθούν ακαδημίες με βάση τις υπάρχουσες, να ζητήσουμε να συμμετάσχουν στο εγχείρημα: α)με έμψυχο δυναμικό, β)με προπονητικό δυναμικό, γ)με διοικητικό δυναμικό.

Να βρούμε διάφορους τρόπους οικονομικής στήριξης της ομάδας: διαφήμιση, β)sms, γ)Συναυλίες σε συνεργασία με τον Δήμο, δ)πώληση διαρκείας, ε)ποντιακό-χάλκινο διήμερο, στ)δωρεάν εκμετάλλευση κυλικείων γηπέδου.

Να ξέρεις ότι σ’ αυτήν την ιδέα θα έλθουν πολλοί και δεν θα περισσέψει κανένας. Έτσι θα εκμεταλλευτούμε όλα τα ταλέντα του Νομού άλλα και των γύρω περιοχών.


 
Με τιμή

Ένας αγνός φίλαθλος με όραμα να δει την ομάδα της πόλης του να μεγαλουργεί.

Βογιατζής Γεώργιος