Ακόμα μαι εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Γιαννιτσών αυτην την φορά ηττήθηκε  με 2-0 από την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ομάδα της Δόξας Μελισίου.
Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά κάτω του μετρίου με λιγοστές μετρημένες φάσεις στα καρέ των 2 ομάδων.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας πίεσε τον αντίπαλό της άλλα κυριολεκτικά έφτανε μέχρι έξω απο την μεγάλη περιοχή, χωρίς να δημιουργεί φάσεις κλασικές για γκολ, κυριολεκτικά έτσι όπως έπαιζε η ομάδα μέχρι και σήμερα να αγωνιζόταν αμφιβάλω άν σκόραρε, ουσιαστικά είχε καθαρά την κατοχή της μπάλας πάνω απο 70% άλλα ώς εκει.
Το Μελλίσι ευτύχισε να προηγηθεί κόντρα στην ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά απο κόρνερ που κέρδισε με σκορερ τον Τζατζη μετά απο σύγχυση στην άμυνα των Γιαννιτσών και να κλειδώσει το παιχνίδι σε αντεπίθεση μετά  απο έξοχη σέντρα πάσα του Φάβα ο Τσάλμας σκόραρε πετυχαίνοντας το τελικό 2-0.

Το παιχνίδι παρακολούθησε πολύ λιγοστός κόσμος χαριτολογώντας θα λέγαμε ήταν ένα παιχνίδι που θα θύμιζε αγώνα Κ 17 Αναγέννησης - Παλαίμαχοι Αναγέννησης (πάρα πολλοί παίκτες του Μελισσίου φόρεσαν και δόξασαν την φανέλα της Αναγέννησης στο παρελθόν) με απούσα την Αναγέννηση, γιατί ουσιαστικά αυτή η ομάδα που δημιούργησες κ. ΣΑΒΒΟΥΛΊΔΗ ΕΔΏ ΚΑΙ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που θα έπρεπε να είναι.

Η διαιτησία του κ Καρυπίδη άριστη.
οι συνθέσεις φώτο 2

σε λίγο το βίντεο του αγώνα.