Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης και του Μανδάλου που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών με το στείρο 0-0.

Το παιχνίδι παρά την ισοπαλία είχε πολλές και καλές φάσεις, δεδομένου το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος,  έγινε ένα αρκετά καλό ματς με τους παίκτες των 2 ομάδων να τα δίνουν όλα στην μάχη για τη νίκη.

Η γηπεδούχος Αναγέννηση υπερτερούσε καθαρά στην φυσική κατάσταση και αυτό φάνηκε σε μεγάλο μέρος του αγώνα,  από την άλλη η ομάδα του  Μανδάλο ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, πέφτοντας όμως πάνω στον κορυφαίο της Αναγέννησης τερματοφύλακα Σαββουλίδη, που κυριολεκτικά ήταν εγγύηση κάτω από τα δοκάρια και αναμφισβήτητα ο κορυφαίος του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος το Μάνδαλο είχε 2 καλές στιγμές με τους Καραδήμο και Αναστασιάδη ενώ στην επανάληψη οι 2 ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκαν, σε ανατροπές Αναστασιάδη για το Μάνδαλο και Τερζή για την Αναγέννηση.

Στην επανάληψη του αγώνα η Αναγέννηση πίεσε είχε την κατοχή όμως και πάλι το Μάνδαλο σε αντεπιθέσεις δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Αναγέννησης που όπως προαναφέραμε είχε σε καλή μέρα το τερματοφύλακα της.

Μεγάλη στιγμή για γκολ στο 79’ σουτ του Κυζερίδη ξάφνιασε τον Ακριτίδη η μπάλα μετά από ασθενής απόκρουση χτυπά  στο δοκάρι του Μανδάλου.

 Η διαιτησία των Αργυρου, Αρεστης, Μανωλάκης

Αναγέννηση Γ. (κουτίδης):Σαββουλίδης, Ξανθόπουλος,Αλεξανδριδης, Κοκκινίδης, Αλεξανδρίδης Κ., Πισμισης,Λαζαρίδης, Στεφανίδης,(61’ Γεωργέας),Κυζερίδης, Κατηριάδης,(81’ Θεοδωρούδης) Τερζης

 

Μανδαλο (Αντωνάς):Ακριτιδης, Σαββιδης, Τζυρτζος, Τσελεπής, Μαυρομάτης, Τόπκας, Πίττας(80’ Βασιλειάδης), Αναστασιάδης Καραδήμος, Τσιρογλανίδης(62’ Πετρίδης),, Κουτρούμπαλος(85’ Εβιχλαν)

 

Γιώργος Χατζηχρήστος