Πρεμιέρα με βαριά ήττα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έχασε απο το καλύτερο Μαυροβούνι με το προσβλητικό 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Τα νεαρά παιδιά  του Κουτσίδη-  Σαββουλίδη σε καμιά φάση του αγώνα δεν έδειξαν ότι ήταν  παρόν στο παιχνίδι και έχασαν φυσιολογικά, μάλιστα  σε ρυθμό απο προπόνηση με 4-0 απο το φιλόδοξο Μαυροβούνι.
Η Αναγέννηση παρουσίαστηκε κατώτερη τον περιστάσεων και παρά τα καλά τρεξίματα που είχε έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά, όχι για να πρωταγωνιστήσει, απλά για να δηλώσει παρόν στην Α´1 και του χρόνου κάνοντας αξιοπρεπείς πορεία.
Μόλις στο 10´ ο Καρυπίδης με επέλαση απο αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απο την κλειστεί γωνία του πορτιέρο της Αναγέννησης ανοίγοντας το σκορ.
στο υπόλοιπο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες 2 καλές φάσεις.
Στην επανάληψη ο Γιάγκος με αυστηρό πέναλτι που έδωσε σε Τζαρτζάρισμα του Βερβερέ στον Ιωαννίδη έδωσε πέναλτι εκει ο έμπειρος Γαουτζής  ευστόχησε κάνοντας το 2-0 τελειώνοντας το ματς.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι με τον Καρυπίδη μετά απο γκέλα αμυντικού βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε τον Σαββουλίδη νικώντας τον και διαμορφώνοντας το 3-0 και στις καθυστερήσεις ο Ιωαννίδης με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Η τριπλέτα ήταν των:  ΓΙΑΓΚΟΣ               ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ       ΤΣΑΛΓΙΝΗ  Χ. 

Γιώργος Χατζηχρήστος