Πραγματοποιήθηκε με λιγότερο κόσμο από την προηγούμενη φορά (δεν ξεπερνούσαν τους 50 οι παρόντες και αν αφαιρέσεις κάποιους παίκτες κλπ η κατάσταση ήταν άσχημη ) η τακτική γενική συνέλευση της ιστορικής Αναγέννησης. Με τον την τωρινή διοίκηση να είναι και η μοναδική υποψήφια να αναλάβει εκ νέου την διοίκηση του συλλόγου έτσι ο κ. Σαββουλίδης συνεχίζει μια που όσοι ενδιαφερόντουσαν για την ομάδα έμειναν στα καφενεία της  πόλης να το διατυμπανίζουν και όχι στην συνέλευση. Το αξιοσημείωτο αυτής  της συνέλευσης  ήταν η πρωτόγνωρη έλλειψη φορέων της Πόλης , εδώ και πάνω από 20 χρόνια που είμαι παρόν σε συνελεύσεις  της ομάδος πρώτη φορά φέτος και στην πρώτη πριν απο 15 μέρες και τώρα παντελής ήταν η έλλειψη φορέων της πόλης.
Φαίνεται πως η Α:´1 δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον τους σε αντίθεση με άλλες χρονιές που πολίτικοι γέμιζαν την αίθουσα, σημεία των καιρών ή  αδιαφορία για την ομάδα πλέον;
Ουσιαστικά τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον μοναδικό ενδιαφερόμενο κ. Σαββουλίδη που σε δηλώσεις του  αρχικά στην συνέλευση τόνισε ότι όποιος ενδιαφέρεται είναι ανοικτός να παραχωρήσει την ομάδα και ότι δεν παντρεύτηκε την καρέκλα.
Στην συνέλευση υπήρχε πρόταση για δημιουργία νέων μελών και  δημιουργία ενός club μελών με κάποια έξτρα προνόμια που θα βάζουν κάποια χρήματα για την ορθότερη λειτουργία της ομάδος  μια πρόταση που θα εξεταστεί από το διοικητικό συμβούλιο αν μπορεί να υλοποιηθεί.

Γιώργος Χατζηχρήστος