Μεγάλη παλικαρίσια νίκη για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που πέρασε νικηφόρα από μια καυτή, δύσκολη έδρα όπως είναι αυτήν των Προμάχων.
Οι νεαροί παίκτες της Αναγέννησης πήραν δίκαια τη νίκη - ανάσα, ενώ έχασαν και πληθώρα ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.
Στο 65´ δοκάρι από κοντά σε σουτ του Αλεξανδρίδη για την ομάδα των Γιαννιτσών.
Στο 82΄ έγινε το 0-1  με τον Χαραβιτίδη δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Μετά το γκολ της Αναγέννησης και ενώ πανηγύριζαν οι παίκτες των Γιαννιτσών, οι παίκτες των Προμάχων πήγαν να εκτελέσουν γρήγορα την σέντρα και να  εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι κανείς παίκτης των Γιαννιτσών δεν ήταν ενεργός. Ο διαιτητής φυσικά σφύριξε επανάληψη της σέντρας μια που ένας παίκτης της Αναγέννησης, ήταν πίσω από το κέντρο και στην μεριά των Προμάχων.
Μετά την φάση αυτή έγινε μια διακοπή στο παιχνίδι με έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο διαιτητής σε εκείνο το σημείο έχασε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να κάνει το παράλογο: να αποβάλει με κίτρινη κάρτα το νούμερο 7 των Γιαννιτσών Κοκκινίδη! Ο παίκτης της Αναγέννησης δεν είχε άλλη κάρτα. Κάρτα είχε το νούμερο 7 των Προμάχων, όμως πιθανόν ο ρέφερι τα έχασε και κατάφερε να το κάνει αυτό. Μετά την διακοπή και αντιλαμβανόμενος την γκάφα του, που φυσικά δεν παραδέχτηκε, δικαιολογήθηκε ότι το γνώριζε ...αλλά ο παίκτης αντιμίλησε σε αντίπαλο τη στιγμή της κίτρινης και τον απέβαλε. Το βίντεο του αγώνα όμως δείχνει καθαρά ότι ο παίκτης δέχεται την κίτρινη και αυτόματα την κόκκινη χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάτι και ταυτόχρονα αποβάλει και τον Νάνο των γηπεδούχων. Αν ο κύριος Αργυρός ανακάλυψε ότι ο νεαρός παίκτης της Αναγέννησης έβρισε, μάλλον θα έπρεπε να αποβάλει τουλάχιστον την μισή και παραπάνω ομάδα των γηπεδούχων και αρκετούς των Γιαννιτσών στην φάση εκείνη.
Το ζητούμενο είναι ότι διαιτητές καταδικάζουν παίκτες-ομάδες και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη και των παρατηρητών (θεσμός για κλάματα) όλα καλά!
Το συγκεκριμένο θέμα δεν είχα σκοπό να το αναφέρω, άλλα το θεωρώ άδικο να τιμωρηθεί παίκτης επειδή η αλήθεια είναι ότι ο διαιτητής μπερδεύτηκε και την αλήθεια αυτή, είμαι σίγουρος, την ξέρει και ο ίδιος.

82΄κόκκινη  Κοκκινίδης Αναγέννηση Γιαννιτσών

82΄κόκκινη  Νάνος Πρόμαχοι
 Η τριπλέτα των διαιτητών ήταν: ΑΡΓΥΡΟΣ     ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ  Γ.      ΠΙΛΤΣΗΣ

Γ. Χατζηχρήστος