ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1-1

Μετά από ένα κακό παιχνίδι Αναγέννηση και Σταυροδρόμι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι ήταν κάτω του μετρίου με την ομάδα της Αναγέννησης να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να χάνει 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες,από αυτές που  απορείς όταν δεν μπαίνει γκολ , άλλα αυτή είναι η γοητεία του ποδοσφαίρου.
 
Τα 2 γκολ του αγώνα ήταν ένα θέμα προς μεγάλη συζήτηση. Στο 39´ ο νεαρός ταλαντούχος  Ευφραιμίδης σούταρε από το κέντρο τηρώντας το fair play, η μπάλα πήρε ύψος και καταλήγει στα δίχτυα του Σταυροδρομίου με τον τερματοφύλακά να φέρει μεγάλη ευθύνη στην φάση αυτή,καθώς δεν αντέδρασε καθόλου. 

Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν έντονα και έτσι 3 λεπτά αργότερα οι παίκτες της Αναγέννησης μετατράπηκαν σε ΑΓΆΛΜΑΤΑ  αφήνοντας το Σταυροδρόμι να ισοφαρίσει με τον Γάτσο σε μια φάση "δυσφήμιση του ποδοσφαίρου" κατά εμάς και αυτό για να γλιτώσουν την γκρίνια των ανθρώπων του Σταυροδρομίου που βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Η Αναγέννηση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλεξανδρίδη στο 35´ που σε κενό τέρμα μέσα απο την μικρή περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ (φάση που πραγματικά θέλει προσπάθεια να χάσεις το γκολ).
Επίσης στο 83  σουτ του  Γεωργέα μέσα απο την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Σταυροδρομίου και στο επόμενο λεπτο νέο καλό σουτ του Γκάρτσιου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Σταυροδρομίου.

Η ουσία πάντως είναι ότι και φέτος η Αναγέννηση δεν μπορεί να έχει φιλοδοξίες για πολλά πράγματα μια που το νεαρό της ηλικίας των παικτών σίγουρα παίζει καθοριστικό ρόλο στην σταθερότητα της ομάδας.
Η διοίκηση δυστυχώς άφησε και φέτος απροστάτευτη την ομάδα μια που δεν απόκτησε κανέναν έμπειρο καλό παίκτη ώστε να βοηθησουν αυτά τα ταλέντα, ώστε η Αναγέννηση να είναι πρωταγωνίστρια όπως θα θέλαμε όλοι.

Καλή η διαιτησία των:ΤΡΥΨΙΑΝΗ(ΜΙΣΚΟΥ-ΜΙΛΤΣΗ).