Στο ίδιο έργο θεατές, για την ομάδα της Αναγέννησης,  που η πάγια τακτική της διοίκησης να μην θέλει μεταγραφές ουσίας έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν τα πολύ καλά πιτσιρίκα που διαθέτει η ομάδα ακολουθήθηκε κατά γράμμα και φέτος , η Αναγέννηση συνέχισε να ακολουθεί την παλιά σοφή ρήση όποιος δεν θέλει να ζυμώσει επτά μέρες κοσκινίζει και το έπραξε και φέτος στην μεταγραφική περίοδο  ήθελε να πάρει παίκτες άλλα επί τους ουσίας τίποτα με αποτέλεσμα  να μην  πάρει κάποιον έμπειρο αξιόλογο παίκτη  και χωρίς να δαπανήσει κάτι  γιαυτο.
Η συνέπεια την πάγιας τακτικής της διοίκησης της ομάδος είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου με αντιπάλους 3 ομάδες της Α´ κατηγορίας να μην μπορεί να της κερδίσει 1 νίκη 2 ισοπαλίες και να βρεθεί νοκ άουτ απο ένα θεσμό που λογικά θα έπρεπε να την ενδιαφέρει, το θεωρώ αυτονόητο αυτό..
Πιστεύω και αυτή η καμπάνα που χτύπησε να ξυπνήσει τους διοικούντες και να πάρουν έστω και την ύστατη ώρα κάποιους παίκτες και να βοηθήσουν τα  υπάρχοντα ταλέντα να δείξουν πιο εύκολα το ταλέντο τους. Η ομάδα έτσι πως είναι,  είναι δύσκολο   να παίξει πρωταγωνιστικό  ρόλο  η ομάδα οφείλει να είναι πρωταγωνίστρια και όχι κομπάρσος στην Α´1.

Γιώργος Χατζηχρήστος