Επιβλητική εμφάνιση εντυπωσιακό το σκορ και νέα νίκη για την ανανεωμένη Αναγέννηση που με νεαρούς παίκτες και τον Γιάννη Γυριχίδη πετυχαίνει το 2 στα 2 στην επανέναρξη του πρωταθλήματος κοιτώντας αισιόδοξα το μέλλον.
Η ομάδα της Αναγέννησης κέρδισε ευκολα με 3-0 την Αγιά Βαρβάρα παίζοντας κατά διαστήματα σπουδαίο ποδόσφαιρο δημιουργώντας και χάνοντας πολλές ευκαιρίες πέρα από τα 3 γκολ και κερδίζοντας το χειροκρότημα των λιγοστών διαπιστευμένων, που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας μας ήταν ο Νάσος Τσιάκαλος που εξελίχθηκε σε "τσακάλι" με την απόδοση του  σκόραρε 2 φορές  στο 25ο και 59ο λεπτό ενώ είδε τον Σαμαρά με κοντινή προβολή πάνω στη γραμμή στο 61ο λεπτό να του «κόβει» το χατ-τρικ.Η Αναγέννηση είχε και δοκάρι στο 28' με τον Κατηριάδη.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας μας Διαμαντή Τζιζαερλή που ε΄φυγε απο την ζωή πριν λίγες μέρες..
Ο Γιάννης Γυριχίδης παράταξε τους: Δομουκτσίδη, Πελτέκη, Μπαμπαλή, Χαραβητίδη, Τσίοτρα, Τσιάκαλο, Σαμαρά(68Τασιώνα), Βαταμίδη(78'Μπάρμπα), Κατηριάδη(78' Δίντση, Πανταζή και Ξανθόπουλο Ι.
Αγ. Βαρβάρα: ψΣαραντιθνός, Χατζής, Κουμασιώτης, Τσαούλης, Ρηρτζης, Παπαγεωργίου,Νικολάρας, ΚωστάκηςΒλαχάκης, Γούτσης και Παπαδημητρίου.
έπαιξαν και οι Τσιοτρας, Παυλάκης, Κωστάκης και Καρακίτσος