Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Αναγέννησης, πέτυχε μεγάλο διπλό με 0-2 μέσα στο γήπεδο της Ν. Τραπεζουντας, κόντρα στον Εθνικό και πήρε σπουδαίο τρίποντο για την συνέχεια του πρωταθλήματος..
Το ντέρμπι των Γιαννιτσών είχε πάθος, δύναμη και απο τις 2 ομάδες , τεχνικά ήταν μετριότατο , ΄'αλλά μην είμαστε και παράλογοι  , οι παίκτες μετά απο 5 γεμάτους μήνες απραξίας δικαιολογούνται απόλυτα  για το θέαμα που παρουσίασαν.
Το ντεμπούτο του Γιάννη Γυριχίδη στον πάγκο της Αναγέννησης ήταν θετικότατο , η ομάδα της Αναγέννησης έδειξε από την αρχή ότι ήθελε το διπλό , πίεσε γιαυτό και τελικά το πήρε δίκαια , απέναντι στο Εθνικό που επιθετικά αρκέστηκε σε πολύ λίγες στιγμές στα καρέ του Δογμουτσίδη.Φάσεις γκολ:
21' κοντινό σουτ του Βαταμίδη πέρασε άουτ.
στο 28' σουτ του Σαμαρά μέσα απο την περιοχή έδιωξε ο Καμπαλής σε κόρνερ
Στο 32' κεφαλιά του νεαρού Κατηριάδη και πάλι ο Καμπαλής έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 33' αντεπίθεση για Εθνικό και σουτ του Καπουσούζη πέρασε σύριζα άουτ.
     
Στο56' Βαταμιδης με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1
Στο 67 φάουλ εκτελεί ο Μπαμπαλής και πάλι ο Καμπαλής σε ετοιμότητα αποκρούει.
Στο 79' φάουλ εκτελεσε ο Πελτέκης συριζα άουτ
84' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πελτεκη απο μακριά  και 0-2 για την Αναγέννηση ξαφνιάζοντας τον άριστο μέχρι τότε Καμπαλή.
Από την Αναγέννηση όλοι προσπάθησαν και έδειξαν ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ξεχωρίσανε ο Πελτέκης, Κατηριάδης, Πανταζής.
Για τον Εθνικό ξεχώρισαν ο Χατζηλιάδης, Ζαμίδης και Καμπαλής (με εξαίρεση το 2ο γκολ που δέχτηκε)
Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος Πέλλας άριστος.

Εθνικός (Πεσιος): Καμπαλής, Γρηγοριάδης,Σιδερης, Γκογκολουδης, Χατζηλιάδης, Ιωσηφίδης, Τσάλμας(67' Κυζερίδης), Καπουσούζης, Ζαμίδης, Σιταράς (50'Ντολαπτσης), Κυργερίδης (70'Παπαδόπουλος)

Αναγέννηση (Γυριχίδης):Δομουκτσίδη, Πελτέκη(90' Γκαρακλίδης), Μπαμπαλή, Τσίοτρα, Τσιάκαλο(70' Δημητσης), Σαμαρά(85' Ζατιονας), Βαταμίδη(85' Μπάρμπας), Πανταζή(90' Μαυρομάτης), Κατηριάδη, Χαραβητίδη και Ξανθόπουλο Ι

Γιώργος Χατζηχρήστος