«Έσπασε το ρόδι» για φέτος η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς νικώντας την αντίστοιχη των Γιαννιτσών στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς«Έσπασε το ρόδι» για φέτος η ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς νικώντας την αντίστοιχη των Γιαννιτσών στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με 2-0.

Η Αναγέννηση ήταν κακή και μάλλον μόνο σωματικά ήταν στο γηπεδο χωρίς ουσιαστικά να είναι παρούσα στον αγώνα γνωρίζοντας μια προσβλητική ήττα για την ιστορία της.
Κορυφαίος της Αναγλέννησης ήταν ο τερματοφύλακας Καραογλανιδης.
Σε ένα δυνατό παιχνίδι με εναλλαγές της μπάλας και στις δύο πλευρές, η Πλαγιά κατάφερε να σημειώσei από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.
Έτσι στο 28΄με σουτ του Τηλέμαχου Παπαδόπουλου σημειώθηκε το πρώτο της τέρμα, ενώ στην επανάληψη ο Γρηγοριάδης στο 69΄ διπλασίασε το σκόρ.
Η Αναγέννηση παρά την κακή εμφάνιση θα μπορούσε να είχε φυγει έστω και με τον βαθμό, μια που είχε δοκάρι με τον Πασσαλή και χαμένο πέναλτι με Ξόπλιο στο 82'

φάσεις και γκολ
Στο 27' ο Παπαδόπουλος κάνει το 1-0
55' δοκάρι για την Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον Πασσαλή.
Στο 69' θα γίνει το 2-0 με τον Γρηγοριάδη μετά από τραγικό αμυντικό λάθος.
75'πεναλτι για Αναγέννηση Γιαννιτσών θα το εκτελέσει ο Ξομπλιος απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Αναγέννηση Γιαννιτσών Καραογλανιδης, Μπάμπαλης Γκαρακλιδης 64'Βαταμιδης) ,ΠασσαλήςΚαρτσιού Γιαννόπουλος Ξομπλιος Πανταζής (64')Πελτέκης, (87'Κατηριαδης)Χαραβιτιδης,Τσοτρας.

Γ. Μιγγας