Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Το μήνυμα που έδωσαν τα τρία φιλικά παιχνίδια και τα πρώτα συμπεράσματα που εξάγονται

του Γιάννη Μίγγα

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Αναγέννησης και για είκοσι (20) τουλάχιστον μέρες στο γήπεδο του Πλατανότοπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της ομάδας, υπό την τεχνική επίβλεψη του Στ. Κωστογλίδη.

Η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού νεαρών ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών σίγουρα είναι ένα θετικό μήνυμα, το οποίο σε βάθος χρόνου θα φανεί πόσο ωφέλιμο είναι για το μέλλον της Αναγέννησης.

Μέχρι εδώ βέβαια όλοι συμφωνούν ότι αυτό έπρεπε να γίνει προ πολλού, όμως αυτό από μόνο του δεν φτάνει για να φέρει θετικά αποτελέσματα, γιατί από αυτά τα νεαρά παιδιά λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που είναι η εμπειρία της Κατηγορίας.

Σε τρία (3) φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, το πρώτο στη Θέρμη όπου έχασε με 4-1, το δεύτερο στα Γιαννιτσά με την Αγία Μαρίνα όπου έχασε 0-2 και το τρίτο πάλι στα Γιαννιτσά, χάνοντας 0-1 από τον Εθνικό Σοχού, τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα στο στάδιο της προετοιμασίας, εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ επιφυλακτικός και συγκρατημένος, για να εκφράσω άποψη για την πορεία της ομάδας. Αυτό όμως που είναι ξεκάθαρο και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση είναι επιτακτική ανάγκη η Αναγέννηση, η Διοίκηση της, ο προπονητής, να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση τριών-τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε θέσεις κλειδιά, που έχει άμεσα ανάγκη η ομάδα, για να μπορέσουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές να στηριχθούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Για να είμαι τέλος πιο σαφής και ξεκάθαρος, δική μου άποψη είναι ότι ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της ομάδος θα μπορώ να βγάλω μετά την 5η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα. Όταν θα φανεί πλέον προς τα πού πάει το καράβι κι αν οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν πετυχημένες ή αποτυχημένες.

Πηγή: εφημερίδα ΠΕΛΛΑNEWS