Την πλήρη επιβεβαιώσει του ρεπορτάζ μας ο Ανδρέας Χαραβητίδης ανήκει πλέον στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο διεθνής με την εθνική παίδων ποδοσφαιριστής ξαναφορά την φανέλα της ομάδας όπου ξεκίνησε.

Ο Χαραβητιδης ι παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει 5 χρόνια γεμάτα ποδοσφαιρικά με πολλές ποδοσφαιρικές εμπειρίες για την κατηγορία.

Η Αναγέννηση θα ανακοινώσει λογικά μέσα στην εβδομάδα ακόμα έναν πολύ  ταλαντούχο με πολλές συμμετοχές παίκτη που κατάγεται απο τα Γιαννιτσά, ενω και άλλοι 2 ένας μέσος και ένας επιθετικός θα κλείσουν στην ομάδα  για να ολοκληρωθεί το ρόστερ 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Χαραβητίδη:


Συνεχίζεται η ενίσχυση με ακόμη ένα νεαρό ταλέντο της ευρύτερης περιοχής καθώς επιστρέφει, μετά από 3 χρόνια, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Ανδρέας Χαραβητίδης.

Ο 20χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην Αναγέννηση μέχρι τα 17 του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που του άνοιξε τις πόρτες στις Μικτές Πέλλας. Το 2017 μετακόμισε στην Έδεσσα όπου έμεινε για 3 χρόνια, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας ο Ανδρέας Χαραβητίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην οικογένεια της Αναγέννησης Γιαννιτσών, θέλω όμως να ευχαριστήσω προσωπικά το φροντιστή της ομάδας Γιάννη Ξανθόπουλο καθώς μόλις έμαθε για το πρόβλημά που αντιμετώπιζα, έσπευσε να με βοηθήσει και με έφερε αμέσως σε επαφή με τον κύριο Νίκο Φανάρα ο οποίος με την σειρά του προχώρησε σε ενέργειες οι οποίες με έφεραν στη συμφωνία με την ομάδα! Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς!».

Πέραν της προσθήκης του Χαραβητίδη, ο πρόεδρος Τέο Δανιηλίδης έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη 3 παίκτες, με τους οποίους απομένουν τα διαδικαστικά και θα ανακοινωθούν εντός εβδομάδας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και ο προπονητής να δουλέψει όλα όσα θέλει.