ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ όπου υπογράφει ως διοικητικό συμβούλιο της ιστορικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ προβάλλοντας μάλιστα και το σήμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Εκτός κι εάν ολοκληρώθηκε η ένωση με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και δεν το γνωρίζω οπότε δικαίως το κάνουν.

Πραγματικά θλίβομαι μ αυτά που διαβάζω καθώς αναφέρονται για κάποιους υβριστές. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν να βρίζει άκουσα όμως κυκλοφορόντας στην πόλη των Γιαννιτσών και στα διάφορα αθλητικά στέκια ανθρώπους να προβληματίζονται και να δείχνουν την ανησυχία τους για το μέλλον της ομάδας. Όλοι αυτοί δεν περιμένουν κανένα πρίγκιπα να βρει το γοβάκι τους όπως αναφέρεστε (γιατί πρίγκιπας βρήκε το γοβάκι της Σταχτοπούτας όπως αναφέρει και το γνωστό παραμύθι) γιατί αν χρειαστεί μπορούν αυτοί μόνοι τους να αναδείξουν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μέσα από τις στάχτες της όπως το έχουν κάνει πολλές φόρες στο παρελθόν και γι αυτό επιλέχτηκε το συγκεκριμένο σήμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Όσο για την νομιμότητα της διοίκησης εσείς γνωρίζεται καλύτερα βέβαια αλλά εγώ ερωτώ. Έγιναν ποτέ εκλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Τέλος παρατηρώ ότι όποια κριτική γίνεται θεωρείται ύβρεις καί προσβολή. Μάθετε επιτέλους να δέχεστε την κριτική από αυτούς που εσείς αποκαλείται υβριστές αλλά που βοήθησαν με κάθε τρόπο που μπορούσαν να δουν την ομάδα που αγαπούν (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) ξανά ψιλά και με δυναμική παρουσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο αισθάνονται και πιστεύουν ότι δεν τους κοροϊδεύει κανείς.

ΥΣ Αναλογιστείτε κύριοι της διοίκησης τι είπατε στην συγκέντρωση ενημέρωσης (συνέλευσης) που κάνατε στα γραφεία της ομάδας και τι κάνατε μέχρι σήμερα.

Ένας αγνός φίλος της ομάδας και οπαδός της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ προβληματισμένος από αυτά που βλέπει και ακούει.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να δικαιωθείτε στις επιλογές σας, και αν όχι όμως οι μόνοι που δεν θα ευθύνονται είναι αυτοί που με την κριτική τους προσπαθούν να βοηθήσουν. Θα ήθελα να γράψω ακόμη λίγα λόγια αλλά σταματώ εδώ.  


Με τιμή :

Σαρακινίδης Πέτρος