Ο Σταυρος Κωστογλλίδης θα είναι ο εκλεχτός για τη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ο Ημαθιώτης τεχνικός που έχει ξαναδουλέψει ως βοηθός στην ομάδα πριν μερικά χρόνια, θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας, σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν στο συμβούλιο της ομάδας την Δευτέρα το βράδυ  από τον Προέδρο.

Η Αναγέννηση προχωρά με τεχνικό εκτός Γιαννιτσών παρότι θεωρούταν δεδομένο  ότι ο τεχνικός θα είναι από τα Γιαννιτσά σύμφωνα πάντα με την προγραμματικές δηλώσεις στην γενική συνέλευση.

Ο μέχρι πριν λίγο τεχνικός κ Νίκος Μαβίδης τελικά δεν θα συνεχίσει, παρότι από πολλούς θεωρούταν δεδομένο ότι θα είναι εκ νέου στον πάγκο της ομάδας και είχε πάρει διαβεβαιώσεις  ότι συνεχίζει, μια που ο πρόεδρος έκρινε την αλλαγή  και έριξε στο τραπέζι το όνομα του Κωστογλίδη.

Ο Κωστογλίδης απασχόλησε και πριν λίγους μήνες την ομάδα και  θα ήταν προπονητής από τον χειμώνα μετά την απομάκρυνση Καβακά άλλα κάτι στράβωσε την τελευταία στιγμή .Και τότε δεν έγινε η συνεργασία.

Ο πρόεδρος έκρινε να αλλάξει σχεδόν όλο το τεχνικό τημ κρατώντας μόνο  τον κρύα βρυσιώτη βοηθό Βοτάρη που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Κωσττογλίδη.

Το υπόλοιπο σχήμα που περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση θα απαρτίζεται σύμφωνα με πληροφορίες  από γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων από την γειτονική Ημαθία.

Ο Κωστογλίδης τα τελευταία 2 χρόνια είχε πετυχημένες χρονιές με την Αγκαθιά που φημιζόταν η ομάδα για το εξαίσιο αμυντικό τρόπο παιχνιδιού.

Γιώργος Χατζηχρήστος