Με αλλαγή φιλοσοφίας προχωρά η ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών μετά και το χθεσινό πολύωρο συμβούλιο. που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Ένα συμβούλιο   με πολλές γνώμες σε  κύρια θέματα ,  όμως με μια κοινή γραμμή, ότι η ομάδα οφείλει επιτέλους να πορευτεί με παιδιά ταλέντα του της Πόλης και γενικότερα του νομού Πέλλας.
Στο συμβούλιο έγινε αναφορά για 7-8 πετυχημένους επιχειρηματίες της πόλης που θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια ύστερα από συνάντηση   που έγινε  μαζί τους.
Θεωρείτε δεδομένο ότι η ομάδα για να πορευτεί θα πρέπει να βοηθήσουν αρκετοί με λίγα και όχι 2-3 με πολλά χρήματα , το φετινό μπάτζετ αναμένεται αρκετά χαμηλό σε σύγκριση με τα 2 προηγούμενα χρόνια, κάτι που δεν είναι και απαραίτητα κακό για τον σύλλογο.
Αναμένεται   άμεσα να  δρομολογηθούν  εξελίξεις σε αρκετά θέματα που μέχρι στιγμής ήταν στον  "ΠΆΓΟ" , ώστε την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν επίσημα  τα πρώτα θέματα που αφορούν το σύλλογο και έχει να κάνει με τεχνική ηγεσία,τους παίκτες , την έναρξη προετοιμασίας κτλ.

Γιώργος Χατζηχρήστος