Η στασιμότητα που επικρατεί και στην ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών ,  λόγω Κορωναoιού που πάγωσαν πολλά πράγματα σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία πάγωσε και θέματα  γύρω από το μέλλον της ομάδας. Η στασιμότητα αυτή Την περασμένη Κυριακή άλλαξε,  μια που πραγματοποιήθηκε συμβούλιο  της ομάδας, με συμμετοχή αρκετών μελών με θέμα το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Οι συζητήσεις που έγιναν έδειξε ότι υπάρχουν αρκετές φωνές και απόψεις για το μέλλον της ιστορικής ομάδας , με δρομολογημένη ημερομηνία εξελίξεων την ημέρα της γενικής συνέλευσης, που λογικά θα οριστεί άμεσα και θα γίνει  εντός Ιουνίου.

Λογικά τον Ιούνιο πέρα από διοικητικό και οικονομικό απολογισμό θα υπάρχει και η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου με πολλά μέλη του συμβουλίου λογικά να συνεχίζουν.

Θεωρείτε  επίσης  δεδομένο ότι θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στο συμβούλιο της ομάδας που θα πλαισιώσει το υπάρχον σχήμα και ίσως υπάρχουν αλλαγές σε πόστα  , όπως δεδομένο θεωρείτε ότι η Αναγέννηση θα παραμείνει ανταγωνιστική και δυνατή και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Παρότι στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Πόλης ακούστηκαν ότι υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται για τον ιστορικό σύλλογο κατά την προσωπική μου άποψη κάτι τέτοιο δεν βλέπω να ισχύει και  θα το θεωρήσω μεγάλη έκπληξη να υπάρξει στην  προσεχές γενική συνέλευση, κάποιο άλλο νέο εντελώς καινούργιο   υποψήφιο σχήμα.

 

Γιώργος Χατζηχρήστος