Μια τεράστια έκπληξη, μεγατόνων όπως την χαρακτηρίζουν, επιφύλαξε ο θεσμός του κυπέλλου Πέλλας, η περσινή φιναλίστ,  ΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών, έφυγε πρόωρα, (προημιτελικά) από το θεσμό του κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα σοκ απο τον Άρη Νησίου με 2-1.
Ο θεσμός του κυπέλλου ανέκαθεν αποτελεί θεσμό των εκπλήξεων και αυτό εγίνε για τα Γιαννιτσά, που μπορεί πριν λίγες μέρες να ξέσπασε με την Μεσοποταμία (5 γκολ), να κέρδισε τον πρωτοπόρο και αήττητο Αλμωπό ,άλλα να γνωρίζει την ήττα απο μικρομεσαία ομάδα φέτος ομάδα της Α'1 .
Δυστυχώς για τα Γιαννιτσά αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και θα πρέπει  να κοιτάξει παρακάτω και να συνεχίσει την προσπάθεια της, για να καταλάβει την 2η θέση στην Γ' εθνική που ίσως οδηγήσει και στην άνοδο.
Η διαχείριση μιας τέτοιας ήττας που  μπορεί να φαίνεται  οδυνηρή τώρα , καμιά φορά έχει και τεράστια oφέλη στην ομάδα ξυπνώντας και ταρακουνώντας το αγωνιστικό τμήμα στην συνέχεια.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι:

Στο 40′ ο Γκίνης το 1-0, Στο 76 Ξανθόπουλος 1-1 ,85' ο Δούμος πέναλτι το τελικό 2-1
Διαιτητής Σιδηρόπουλος Πέλλας που απέβαλε στο 79' τον τζιγκα για το Νησί.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Νησίου: Πιστοφίδης, Παπουλίδης (69′ Τζίγκας), Γρηγοριάδης, Μουλάς [72′ Τσίκος, (86′ Πάσχος)], Αναστασιάδης, Δούμος, Γκίνης, Καραολάνης, Φουδούλης, Σουσάρι (88′ Γιάγκου), Μάρκου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Χατζηλιάδης, Κωστάκης, Μπαμπαλής, Καπρέτσος (46′ Κεφαλάς), Μουρίκι, Χατζής (46′ Ευθυμιάδης), Ταουσιάνης (56′ Τόσιος), Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.

Γ. Χατζηχρήστος