Την  πιο ευρεία νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών , που κέρδισε με 5-1 την Μεσοποταμια για το πρωτάθλημα της  Γ' εθνικής.
Η Αναγέννηση σαφώς καλύτερη του αντιπάλου της επιβλήθηκε άνετα όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ , παίρνοντας  και  μια άτυπη εκδίκηση για τη απρόσμενη ήττα του πρώτου γύρου.
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη μεταξύ των 2 ομάδων , η Αναγέννηση καλύτερη πέρα από τα 5 γκολ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο 19 χρόνος Στεφανιδης που σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ σε επαγγελματική κατηγορία,
Στο  ματς ο Νίκος Μαβίδης έδωσε και το βάπτισμα του πυρός στους νεαρούς Κώστα και Χατζηλιάδη που μέτρησαν την πρώτη τους συμμετοχή στην Γ' εθνική.
Στο 7' ο Στεφανίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 12' με υποδειγματικό πλασέ  ο Στεφανίδης κάνει το 1-0.
Στο 30' σέντρα του Χατζή κεφαλιά απο τον Στεφανιδη και 2-0.
Στο 32' μετά απο σέντρα του Ευθυμιάδη απο δεξιά , ο Χατζής γυρίζει στην περιοχή και με νέα κεφαλιά ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος επιθετικός της Αναγέννησης πέτυχε το 3-0.
Στο 37' ο Σιοπόβου θα βρει τον Καραμανίδη που μέσα απο την περιοχή σημείωσε το3-1.
Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε με την Αναγέννηση να πετυχαίνει άλλα 2 γκολ με τους Χατζή στο 58' και τον Γιαλαμουδη στο 72'
Στο 75' αποβλήθηκε ο Σιοπόβου με 2η κίτρινη κάρτα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Μαβίδης):Τόλιος, Γιαλαμουδης(70' Χατζηλιάδης), Γκαρακλίδης, Κωστάκης, Μουρίκι(80'Συμεωνίδης), Κεφαλάς, Χατζής Σουκιας(65'Ταουσιάνης), Ευυμιάδης, Ξανθόπουλος, Στεφανίδης(85' Κώστας).

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ;Κράτσιος, Παλαιοδημου (655'Ταμπούρας), Παπαχρηστος, Σιοποβου, Καραμανίδης, Κρατσιος,Σαββόπουλος, Χότζα,Καραμανιδης, Στασινόπουλος(80'Καραπαρίδης), Κοκοβίδης (50'Βασιλειάδης)

ΓΙΩΡΓΟΣ   ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ