Μεταγραφικό πάρε δώσε για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που κινείτε σε πιο χαλαρά  επίπεδα σε σύγκριση με τις προηγούμενες κινήσεις της σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.
Η ομάδα απόκτησε μέχρι στιγμής ταλαντούχα παιδιά, 3 σε αριθμό ενω στον αντίποδα έφυγαν παίκτες έμπειροι που ίσως η απόδοση τους δεν ικανοποίησαν στο επίπεδο που θα ήθελε ο σύλλογος και φυσικά είχαν αρκετές μεγάλες οικονομικές αποδοχές.
Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής είναι οι:
Ο 21 χρόνος μέσος Αλέξανδρος Καπρέτσος ο οποίος αγωνιζόταν επί 2,5 χρόνια με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα πέρασε απο τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.
 Τον 17χρονο Χρήστο Παπαδόπουλου που ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρσι μερικά παιχνιδια με τον ΑΣ Γιαννιτσά ενω απο το καλοκαίρι ήταν στον Εθνικό Γιαννιτσών βασικός.
Τον  19χρονο μέσο, με καταγωγή από το Τριφύλλι Γιαννιτσών,Γιάννη  Ξανθόπουλο Που αγωνιζόταν στην Α'1 Θεσσαλονίκης Ποσειδώνας Καλαμαριάς ενω αγωνίστηκε πέρσι  στην Ποντιακή Νεολαία Κ. Βρύσης, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α1 Πέλλας.
Για να δούμε και ποιοι έφυγαν από τον σύλλογο.
Έφυγαν από την ομάδα οι:
Αγγελουδης Νικολάος σεντερ φορ γεννημένος 1991 
Γαρυφαλο Γεώργιος μέσος 1994
Ζησης Γεωργιος αμυντικός 1998
Καραμπάς Γιάννης αμυντικός 1995
Χιντασέλι Αλέξανδρος επιθετικός 1994

προηγήθηκε επίσης η λύση της συνεργασίας με τον
Πετρουσης Παναγιώτης αμυντικός 1992

Η ομάδα της Αναγέννησης ίσως τις επόμενες μέρες προσθέσει και άλλους ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ της.

Γιώργος Χατζηχρήστος