Φίλες και φίλοι του αθλητισμού του νομού Πέλλας, δεν συνηθίζω να σχολιάζω και να απαντώ για κάποιο δημοσίευμά μου, άλλα δεν μπορώ να μην σταθώ στο απλό κείμενο που έγραψα πριν λίγες ώρες για το κοινή συναινέσει διαζύγιο του κου Καβακά με την Αναγέννηση, και αυτό θα το κάνω γιατί η αντίδραση του εν λόγω προπονητή στο περιεχόμενο του κειμένου μου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. 

Όπως φάνηκε του κου Καβακά δεν άρεσε στο κείμενο μου η πρόταση «μέτρια πορεία» που ανέφερα για τον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα! Λες και οι ήττες στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα από τα Κύμινα, η συντριβή εντός έδρας από τον Εδεσσαϊκό για την περσινή σεζόν και, οι φετινές κακές εμφανίσεις και η ντροπιαστική ήττα από Μεσοποταμία, τις έκανα εγώ ή κάποιος άλλος και όχι αυτός!

Δεν μπορώ επίσης να μην σταθώ και στην αστεία ανακοίνωση απερίγραπτων κόλακιών για τον κ. Καβακά, μέλους της διοίκησης του ΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών(μάλλον κατακτήσαμε μαζι του πολλά τρόπαια και μου ξέφυγε), που διαχωρίζει την θέση της επίσημης ομάδος από την δική μου! Χαίρω πολύ! ποτέ δεν ήμουν ή είμαι έμμισθος υπάλληλος της ομάδας και λογικό είναι στα γραφόμενα μου που υπογράφω να εκφράζω την άποψη μου και φυσικά όχι την  επίσημη της διοίκησης.

Ο αδαμάντινος χαρακτήρας και το ήθος του εν λόγω κυρίου (για Καβακά αναφέρομαι) δεν τον δυσκόλεψε να μου τηλεφωνήσει και να μου επιτεθεί με χυδαίο φραστικό τρόπο και με ακατανόμαστες βρισιές που τόλμησα να αναφέρω ως μέτρια την πορεία του "αψεγάδιαστου τεχνικά" προπονητή στην ομάδα των Γιαννιτσών! Η χυδαιότητα των εκφράσεων του με ξάφνιασαν (ευτυχώς ή δυστυχώς  για μένα ήμουν σε επαγγελματικό ραντεβού και τις ύβρεις του τις άκουσαν και αρκετοί άλλοι μένοντας άφωνοι). Το ήθος και τον χαρακτήρα του κου Καβακά δεν θα το σχολιάσω, όπως και την προπονητική του αξία. Γι αυτά όλα μιλάει από μόνη της η “ανοδική¨προπονητική του πορεία και ο τρόπος φυγής του από πολλές ομάδες.

Καλό θα είναι κύριε Καβακά να κάνετε και μια αυτοκριτική και αν έχετε νευρά και δεν δέχεστε κριτική και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον θυμό σας  να το κοιτάξετε, υπάρχουν και ειδικοί που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ουδείς υπεράνω κριτικής! Κοιτάξτε  να τα βρείτε  με τον εαυτό σας και όσο για τις απειλές σας και τις ύβρεις σας, δεν φοβίζουν κανέναν άλλα δυστυχώς για εσάς,  σας κατατάσσουν στην κατηγορία των γραφικών. Όσον αφορά για το ήθος και τον χαρακτήρα του καθενός μας, ας το κρίνουν αυτοί που γνωρίζουν και εσάς και εμένα.

Η περιβόητη  φιλία σας, κύριε της διοίκησης, με τον εν λόγω τεχνικό είναι δικό σας θέμα,μπράβο σας που τον στηρίζεται, έτσι κάνουν οι φίλοι και ειλικρινά  να την χαίρεστε, άλλα με αφήνει και παγερά αδιάφορο.
Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΆΦΩ τα πράγματα με το όνομα τους και δεν θα πάψω να το κάνω όσα χρόνια ακόμα αθλητικογραφώ.

Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό αν σας κούρασα με την ανακοίνωσή μου, άλλα κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους.

Φιλικά
Γιώργος Χατζηχρήστος