Επιβλητική εμφάνιση και άνετη  νίκη,  για την ομάδα των Γιαννιτσών,  που πέρασε νικηφόρα και από τα Κουφάλια , κλειδώνοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.
Η ομάδα των Γιαννιτσών  με ταχύτητα από την πρόκριση και την εντυπωσιακή νίκη στον ημιτελικό κυπέλλου συνέχισε το ίδιο καλά αγωνιστικά , η ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα , σε όλες τις γραμμές του γηπέδου  και έφτασε εύκολα στη νίκη με 0-2 εις βάρος της τοπικής ομάδας των  Κουφαλιών.
Μάλιστα είχε τεράστια διαφορά από τον αντίπαλο του στην κατοχή της μπάλας  και πέρα από τα 2 γκολ έφτιαξε αρκετές και  πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ, δείχνοντας  ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει και του μεγάλου στόχου της ενόψει του  τελικού  του κυπέλλου Πέλλας.

Φάσεις και γκολ:
Στο 12’ πάσα του Παντκίδη στον Χουσεήνογλου που από κοντά αστόχησε.
Στο 16’ καλό σουτ του Παντλίδη πέρασε άουτ.
Στο 32’ ο Χιντασέλι από κοντά μόνος αστόχησε.
Στο 35’ κεφαλιά του Σέρα από κοντά απέκρουσε σωτήρια ο Κασαλίδης.
Στο 44’ κεραυνό σουτ του Σέρα και επιτέλους γκολ 0-1 για την ομάδα των Γιαννιτσών μετά το εκπληκτικό γκολ του Σέρα.
Στο 62’ σουτ του Κωνσταντινίδη άουτ.
Στο 72’ ο Ζούρκος μπήκε στην περιοχή σούταρε απέκρουσε και πάλι ο κορυφαίος των Κουφαλιών ο γκολκίπερ  της Κασαλίδης.
Στο 77’ πάσα του Σερα στον Θεοδωρίδη που από κοντά σούταρε όμως και  πάλι απέκρουσε ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
Στο 81’ ο Θεοδωρίδης σούταρε δυνατά από πλεονεκτική θέση όμως και πάλι απέκρουσε ο Κασαλίδης.
Στο 83’ και πάλι ο Θεοδώριδης έγινε  αποδέκτης της μπάλας και  με όμορφη προσωπική  ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα των Γιαννιτσών.
Στο 88’ μακρινό σουτ του Χιντασέλι άουτ.
Το ίδιο στο 89’ σουτ του Ζούρκο.
Διαιτητής Κουνούδης Σ.Δ.Λάρισας άριστος.

ΠΑΟΚουφαλιών (Παπακωνσταντινου); Κασαλίδης, Καζάνας (55’ Αποστολίδης), Λαζαρίδης (77’Μητκας), Χαριζάνης, Μαργαρίτης, Τσακίρης, Ζαγναφέρης, Βλαχόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χατζής(65’Χατζιλίδης) Γιαννουλίδης(82’Αβραμίδης)

Γιαννιτσά(Καβακάς): Γιώτας, Σερα, Παντεκίδης(88’Αθανασίαδης), Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Πελκας (85’Συμεωνίδης), Χιντασέλι, Μουρικι, Χουσεηνογλου(77’ Παπαδοπουλος), Ζούρκος, Παντελίδης(70’Θεοδωρίδης)
Γ. Χατζηχρήστος