Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, συνεχίστηκε, η προετοιμασία της ομάδας, μας ενόψει ακόμα ενός εκτός έδρας παιχνιδιού, αυτην την φορά κόντρα στον ιστορικό και πάντα υπολογίσιμο, Αγροτικό Αστέρα στον Έυοσμο.

Μπορεί η ομάδα μας να έχει εξασφαλίσει τον βασικό στόχος της παραμονής , άλλα σίγουρα μόνο αδιάφορη δεν είναι αγωνιστικά, μια που θέλει να τερματίσει στην πιο καλή δυνατή θέση σε αυτην την πρώτη της παρουσία στην κατηγορία.

Οι διοικούντες, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά, με στόχους υψηλότερους από ότι φέτος.

Το παιχνίδι μπορεί να μην έχει τεράστιο ενδιαφέρον βαθμολογικό άλλα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καλό, μια που αναμετρούνται 2 αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας, που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός της ομάδας κ Τιμός Καβακάς επέλεξε τους 19 για το παιχνίδι στον Έυοσμο.

Η αποστολή είναι η ακόλουθη: Καραογλανίδης, Γιώτας, Τοψής, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Μουρίκι, Συμεωνίδης, Χουσεηνογλου, Αθανασιάδης, Παντεκίδης, Πέλκας, Σέρα, Μπαμπαλής, Παπαδόπουλος, Χιντασέλι, Θεοδωρίδης, Παντελίδης, Μπιγκάνος και Ευθυμιάδης.