Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 0-0 Προσπάθησε άλλα έμεινε στο μηδέν ο Α.Σ.

Δεν τα κατάφερε να φτάσει στη νίκη η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά και να σπάσει το αήττητο της Νίκης Αγκαθιάς παραχωρώντας λευκή ισοπαλία με 0-0. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με ελάχιστε καλές φάσεις στα καρέ των 2 ομάδων και έγινε στο ουδέτερο γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου αφού το Δημοτικό στάδιο της Πόλης ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άθλια κατάσταση.

Η ομάδα του Α.Σ. μπορεί να μην πέτυχε γκολ όμως είχε την πλήρως την κατοχή της μπάλας καθόλα την διάρκεια του αγώνα πίεσε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σε ολόκληρο τον αγώνα δεν απειλήθηκε από Νίκη Αγκαθιάς που έπαιξε με διπλή αμυντική ζώνη και σίγουρα είναι πολύ χαρούμενη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Αγκαθιά παίζει άμυνα για σεμινάριο ο προπονητής τους νομίζω έχει δουλέψει πάρα πολύ και δικαιώνεται στο κομμάτι αυτό και νομίζω ότι αυτό είναι το μεγάλο της όπλο στην εντυπωσιακή της παρουσία στο πρωτάθλημα. Στον αγώνα δεν έγινε η μεγάλη φάση, ξεχώρισε ένα καλό σουτ του Πέλκα στο 46’.

Στο παιχνίδι αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Πολυχρονίου που ήταν επιεικώς τραγικός, τέτοιοι διαιτητές δεν πρέπει να παίζουν στην Γ’ εθνική, εκνεύρισε και τον πιο ψύχραιμο οπαδό των γηπεδούχων μια που ανέχτηκε το δυνατό παιχνίδι των φιλοξενουμένων ενώ έδειχνε ότι δεν έλεγχε το ματς, ήταν μακριά από τις φάσεις και γενικά έχουν δικαίωμα να αισθάνονται αδικημένοι οι γηπεδούχοι, αφού όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις τις έδωσε στην φιλοξενούμενη ομάδα.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Θεοδωρίδης και Ζουρκος για τα Γιαννιτσά και Κιτσας για την Αγκαθιά κόκκινη στο 5’ των καθυστερήσεων είδε (με 2η κίτρινη) ο Αβραμόπουλος

Α.Σ.Γιαννιτσά: (Καβακάς): Κυρου, Πολιανίδης, Παντεκίδης, Χατηαθανασίου, Ιορδανίδης , Μπάμπαλης (75’ Δοξάκης, Χιντασέλι, Πέλκας, Θεοδωρίδης, Ζουρκος, Παντελίδης (65’ Κοτσαρίδης) Νίκη Αγκαθιάς ( κωστογλίδης) Τόλιος, Χατζόπουλος, Κίτσας Ραγγάσης Λιουλιος, Ζαρογιάννης Αβραμόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σουκιας (50’ Μούδιος), Γκελοσάνη, Προβατίδης (62’ Γιαντοτζόγλου)
Γ. Χατζηχρήστος