Παρελθόν ο Ζαρογιάννης απο την ομάδα.
Παρελθον αποτελεί και επίσημα ο Ζαρογιάννης απο την ομάδα του Α.Σ.Γιαννιτσά, ο έμπειρος μέσος για επαγγελματικους λόγους δεν μπιορεί να συνεχίσει στους ρυθμούς της ομάδος και με δήλωση του ευχαριστεί τους πάντες στον σύλλογο για την συντομη θητεία του στον σύλλογο.
Αναλυτικά η δήλωση του
"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτή την ομάδα. Τους συμπαίκτες μου τους προπονητές την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια. Οφείλω να ομολογήσω πως με στεναχωρεί το γεγονός που αποχωρώ αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα της ομάδας. Ήταν χαρά μου που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλο αυτό που χτίζεται από τον πρόεδρο κύριο Δανιηλίδη Τεο και τους παράγοντες που δείχνουν πως πρέπει να λειτουργεί μια επαγγελματική ομάδα. Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και θα είμαι πάντα φίλαθλός της..."
Η διοικηση του συλλόγου έχει έρθει σε συμφωνία με 4 πάικτες και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν τα ονόματα τους , πάικτες έπειρους εν ενεργεία σε συμμετοχές και ομάδες Β, Γ´ εθνικής