Με νίκη συνέχισε η ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσά, που κέρδισε με 1-0 τον Ερμή Αμυνταίου φτάνοντας στους 9 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν ήταν καλύτεροι του αντιπάλου τους κερδίζοντας δίκαια , αν και αγχωτικά με 1-0 τον Ερμή.
Η κατοχή της μπάλα και πάλι άνηκε στον ΑΣ Γιαννιτσά,  που όμως και πάλι, ήταν φλύαρος και άστοχος επιθετικά , η ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει και άλλα γκολ στις ευκαιρίες που είχε και να τελείωνε,  πολύ πιο άνετα το μάτς.
Ο Ερμής με αμυντικούς προσανατολισμούς δεν δημιούργησε καμία επικίνδυνη φάση στα καρέ των Γιαννιτσών, έψαχνε την αντεπίθεση που δεν τους βγήκε ποτέ.
Το τελικό 1-0 και η νίκη των Γιαννιτσών , κρίνεται δίκαια για τους γηπεδούχους που έπαιξαν παρουσία 400 περίπου  φιλάθλων στον δημοτικό στάδιο της Πόλης
Φάσεις και γκολ:
Στο 6’ ο Κοβάτσης κερδίζει την μπάλα περνά  από τα αριστερά σουτάρει η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυντικού που κάνει την προβολή και κόρνερ.
Στο 7’ εκτέλεση κόρνερ για τα Γιαννιτσά με ζούρκο  κεφαλιά  γυριστή του Καραγιάννη και 1-0  γκολ για την ομάδα των Γιαννιτσών.
Στο 21’ πάσα του Καραγιάννη στον Ζούρκο κοντινο δυνατό σουτ απέκρουσε  σωτήρια ο Ηλιόπουλος.
Στο 32’ ο Ηλίαδης μπήκε στην περιοχή των Γιαννιτσών σουταρε απελπιστικά άουτ.
Στο 48’ φάουλ εκτελεί ο Ζούρκος ο Δόνες διώχνει άσχημα  σε κόρνερ η μπάλα σύριζα  από το δοκάρι του Ηλιόπουλου.
Στο  62’ σουτ του Μπαμπαλή δοκάρι  για τα Γιαννιτσά που πιέζουν για άλλο γκολ .
Στο 71 σουτ του Κοτσαρίδη  πέρασε άουτ.
Στο 86’ όμορφη πάσα του Ευθυμιάδη στο Χουσεηνογλου τετ α τετ ο επιθετικός των Γιαννιτσών  με την εστία , διώχνει σε κόρνερ ο Ηλιοπουλος και πάλι  κρατώντας το 1-0.
Διαιτητής . Χαψάς Σ.Δ. Σερρών επιεικώς  μπορεί να χαρακτηριστεί κουραστικός με τα πολλά σφυρίγματα του δεν βοήθησε να παιχτεί αγώνας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Κιόυρκας): Κύρου, Μπαμπαλής, Παπσυμεων, Σερα, Ιορδανιδης, Μουρίκι, Κοβάτσης, 65 Ευθιμιαδης Κοτσαριδης, Καραγιάννης, 70´Χουσεηνοου Ζουρκος, 88´ Μπιγκανος Παντελίδης.75´Πετραι 
Αμύνταιο : Ηλιόπουλος, Γκάρας, Πιριτζαους, Κουσοιμήτρος, Λονες, Χαμαλίδης, Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Αθανασιάδης, Βλαδίκας, Ηλιάδης,

Γ. Χατζηχρήστος