ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 6-6

Φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Αναγέννησης Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε χθες 11-06-2012, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισοπαλία με το εντυπωσιακό σκορ 6-6.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν με όλα τα αστέρια του παρελθόντος και απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει ποτέ, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Τα γκολ για την ιστορία σημείωσαν, για τον γηπεδούχο Απόλλωνα οι: Τσέκος(2), Ζαρογιάννης(3) και Αμπρικίδης, ενώ για την Αναγέννηση οι: Ρώνης, Τούσιας, Σαββουλίδης(2), Γιαβάσης και Τσαλκιτζής. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 3-4, ενώ η Αναγέννηση έχασε πέναλτι στο 90΄ με τον Μαβίδη, όπου ο Μίρτσος απέκρουσε με την βοήθεια του δοκαριού.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Καλαμαριάς: Μίρτσος, Μπαξεβάνος, Τσέκος, Ζαρογιάννης, Μπουρδάμης, Στυλιανόπουλος, Αμπρικίδης, Μποντισόπουλος, Τραϊανόπουλος, Βιόπουλος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βάλναρης, Σεϊτανίδης, Πέλκας Μ., Χαραλαμπίδης, Δημτσούδης, Ρώνης, Τούσιας, Μαβίδης, Σαββουλίδης, Ασλανίδης, Τσαλκιτζής. Έπαιξαν ακόμα οι: Ζημπίδης, Γρηγοριάδης, Γιαβάσης, Φρατζανάς.

Οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης Γιαννιτσών ευχαριστούν τον Κώστα Μπογιατζή για την αγορά εξοπλισμού προς τους ποδοσφαιριστές καθώς επίσης τον Χρήστο Ζαχαριάδη για το γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημά του "ο γύρος της Ελλάδας" μετά τον αγώνα(φώτο).

matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης