Έντονη είναι η φημολογία του τελευταίου διαστήματος, την οποία αναδεικνύει σε αποκλειστικότητα  σε γνωστό αθλητικό σαιτ άλλα η περιπτωση αυτή έχει πολλές συσκολίες κυριώς στο οικονομικό τομέα, για συγχώνευση του Αετού με την ομάδα της Έδεσσας! Ο ιστορικός Εδεσσαϊκός αποτελεί… θρύλο για το ποδόσφαιρο του Νομού Πέλλας, έχοντας παίξει πέντε χρόνια σερί στην Α΄ Εθνική, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 (1992-1997) και αναδεικνύοντας γνωστούς παίκτες (Νασιόπουλος, Κουτσουρές, Πασσαλής, Ζουμπούλης, Σαπουντζής, Μητσόπουλος, Καστανιώτης κ.α.).

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο «βολόδερνε» ακόμα και στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως φέτος, όταν ο πρόεδρος Γιάννης Βέττας επένδυσε αρκετά χρήματα, αλλά η ομάδα των καταρρακτών δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη Δ΄ Εθνική.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα «ψιθυρίζεται» έντονα το σενάριο… αναγέννησης των πράσινων μέσω Σκύδρας! Είτε για συμμετοχή των «τριαινοφόρων» στη Δ΄ Εθνική, είτε ακόμα και στη Γ΄, αν υποβιβαστούν άλλες ομάδες για εξωαγωνιστικούς λόγους και ο Αετός κρατηθεί στα επαγγελματικά σαλόνια (περίπτωση που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αφού δεν πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία)
πηγή  mikriliga.com