Στον σημερινό αγώνα (21.01.2012) της ομάδος μας με τον Άρη Πρ. Ηλία, ο Ορφέας για ακόμη μία φορά, αντιμετώπισε μια εχθρική και ανεκδιήγητη διαιτησία από τον κ. ΤΟΜΙΔΗ ο οποίος ως γνωστών αποτελεί και "αξιολογημένο διαιτητή" της Ε.Π.Σ. Πέλλας!
Στον αγώνα με τον Άρη Πρ. Ηλία ο κ. Τομίδης ήταν αυτός που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα, σε μία φάση όπου υπήρξε καθαρή ανατροπή του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας εντός της περιοχής από τον τερματοφύλακα του Προφήτη, φάση την οποία ο "διαιτητής" του αγώνα είδε ως επιθετικό φάουλ αποφεύγοντας φυσικά να αποβάλλει τον τερματοφύλακα και να δώσει το πέναλτι υπέρ της ομάδος μας!
Αξιοσημείωτη ήταν και η απάθεια των βοηθών κ. Δημόπουλου & κας Εφραιμίδου οι οποίοι είχαν κλειστά τα μάτια τους στην προκειμένη φάση.
Για ακόμη μία φορά, η Δοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, νιώθουν αγανακτισμένοι, αδικημένοι και θύματα της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας η οποία ΔΕΝ είναι σε θέση να αξιολογεί σωστά και αντικειμενικά τους διαιτητές της, ενώ οι παρατηρητές κάθε αγώνα αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία δίνοντας μόνο το παρόν, χωρίς να υπάρχει καμία κρίση από μέρους τους. Τέλος η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται κάνοντας αυτό που αγαπά και περιμένοντας μια απάντηση από τον Πρόεδρο και τον Αρχιδιαιτητή της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας.


Με εκτίμηση
το Δ.Σ.