Καταρχήν συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και την Super League για τη χορηγία της πρώτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας. Τα «χέρια», χωρίς ωστόσο να πέσουν οι υπογραφές, έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης, ΟΠΑΠ και Super League και έτσι το πρωτάθλημα θα διεξάγεται και πάλι υπό τη χορηγία του Οργανισμού. Πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν από την πλευρά του ΟΠΑΠ, κάνουν λόγο για κούρεμα 55%, σε σχέση με το προηγούμενο συμφωνητικό, κάτι το οποίο σημαίνει ότι στα ταμεία της Λίγκας θα μπουν περίπου 28 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.
 
Ο ΟΠΑΠ θα έχει συνάντηση αργά το απόγευμα της Παρασκευής, για τον ίδιο ακριβώς λόγο και με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Football League. Το «κούρεμα» εκεί θα είναι μεγαλύτερο, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι το ποσοστό θα φτάσει το 65%. Κάτι που σημαίνει ότι οι ΠΑΕ ανάμεσα τους και η Παναχαϊκή θα πάρουν λιγότερα χρήματα από αυτά που περίμεναν και είχαν εισπράξει οι περισσότερες πέρυσι, όμως έστω κι έτσι, θα είναι μια σημαντική ανάσα σε πολύ δύσκολες εποχές.
 
Αν φυσικά βρεθεί η χρυσή τομή, τότε και δεν θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έχει αρχικά προγραμματιστεί από την "μικρή" Λίγκα.
 

πηγή : mikriliga.com