Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών Παναγιώτης Γκουτσίδης, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε:
Η νίκη σήμερα ήταν πολύτιμη για μας. Περάσαμε όχι και μια εύκολη εβδομάδα, ξεπερνώντας κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες, αλλά όταν είναι μαζεμένα όλα αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ήρθαμε σε μια έδρα που γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολη, με όχι καλή ψυχολογία, αλλά προσπαθήσαμε με τα παιδιά να μπούμε όσο καλύτερα μέσα στο παιχνίδι. Το  να παίζεις με 45΄ με 10 παίκτες, όπως βρεθήκαμε στο β΄μέρος, ήταν δύσκολα για μας αλλά μπορέσαμε τελικά να πάρουμε μια νίκη που μας ανεβάζει τόσο ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Εμείς έχουμε μια νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 22-23 ετών, τους λείπει η εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια αλλά και από την κατηγορία και η νίκη η σημερινή πιστεύω ότι θα ανεβάσει την ψυχολογία αυτών των παιδιών. Η κατηγορία είναι ένας Γολγοθάς, πιστεύω να γίνουμε πιο δυνατοί όλοι μας, ώστε να έρθουν και άλλες επιτυχίες. Ένα μπράβο, αξίζουν αυτά τα παιδιά σήμερα, καθώς σε αυτό το παιχνίδι, προσπάθησαν 90΄ για την νίκη, το κατάφεραν μάλιστα και με 10 παίκτες σε όλο το β΄μέρος. Βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, με ανεβασμένο το ηθικό, ακολουθεί το ρεπό μας και ένας αγώνας κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικός για μας και θέλουμε και σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, έτσι ώστε η ψυχολογία μας να ανέβει ακόμα περισσότερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την ομάδα του Τυρνάβου ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, σαφώς προβληματισμένος από την ήττα είπε:
Νομίζω σήμερα δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να χάσει, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι είναι άλλο η Δ΄ από την Γ΄ Εθνική, οι ολιγωρίες και τα λάθη σε αυτή την κατηγορία πληρώνονται. Αυτές οι ώρες είναι περισυλλογής για μας,  για μια ακόμη φορά πρέπει να πω ότι με την απόδοση και τις ευκαιρίες που είχαμε, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Αυτές είναι οι δυνατότητες των παιδιών και θεωρώ ότι πρέπει να γινόμαστε καλύτερη από τα λάθη και να κοιτάμε μπροστά.  
   
Πέτρος Σαρακινίδης