Στην κακή εμφάνιση της ομάδας του, στάθηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στην συνέντευξη τύπου, "πρέπει να ξεπεράσουμε το παιχνίδι αυτό και να γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια", με τον Σάββα Καρυπίδη που φάνηκε διαβασμένος ως προς την απόδοση του αντιπάλου να λέει ότι "δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία".

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους παιχνιδιού μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

Καρυπίδης Σάββας(Ζάκυνθος): Διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, ξέραμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, εκεί επικεντρώσαμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δυστυχώς τρεις φορές η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και σε μια περίπτωση η κεφαλιά του Βασιλειάδη στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Πιστεύω ότι αν είχαμε προηγηθεί, θα ήταν εντελώς διαφορετική η εξέλιξη του παιχνιδιού. Δικαιούμασταν ένα γκολ, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, για το πάθος που έδειξαν και πιστεύω η συνέχεια να είναι καλύτερη. Εμείς δημιουργούμε μια νέα ομάδα, με παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ στο γήπεδο και πιστεύω ότι η πορεία μας θα είναι καλύτερη. Όπως ήρθε το παιχνίδι όμως και ο ένας βαθμός ήταν επιτυχία, καθώς η Αναγέννηση έχει υψηλούς στόχους αλλά εμείς βάσει των ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία στον κ.Γκουτσίδη και την ομάδα του.

Παναγιώτης Γκουτσίδης(Γιαννιτσών): Ήμασταν πολύ κακοί, δεν μπορούσαμε να ήμασταν πιο πολύ από αυτό που δείξαμε. Ξέραμε ότι η Ζάκυνθος είναι μια πολύ καλή ομάδα, το είχε δείξει και την περσινή χρονιά και έχει ένα προπονητή καλό και για αρκετό χρόνο. Αυτό είναι στα συν μιας ομάδας. Σίγουρα η ομάδα της Ζακύνθου δικαιούτε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία και λόγω ευκαιριών αλλά και λόγω απόδοσης. Στο τέλος εμείς είμαστε ευχαριστημένοι όχι για το χ αλλά βάσει απόδοσης. Αυτό που πρέπει εμείς αυτή την στιγμή, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δούμε τα λάθη μας, ώστε να μην ξανασυμβεί μια ανάλογη εμφάνιση και να δούμε με πιο ορημότητα, πιο επαγγελματισμό όλα τα παιχνίδια, έτσι ώστε η συνέχεια να είναι καλύτερη. Εύχομαι στον Σάββα ότι καλύτερο γιατί το αξίζει και προπονητικά, αλλά και σαν ομάδα και εμείς να δουλέψουμε περισσότερο για να δούμε τι θα γίνει στην πορεία.