ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ  0-0
Δίκαιο το αποτέλεσμα

Στραβοπάτησε η γηπεδούχος Αναγέννηση Γιαννιτσών στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Ζακύνθου, παραχωρώντας το λευκό 0-0.
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό όσο αφορά την εξέλιξη του, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται δυνατά, παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, που εκτός από την απουσία των γκολ, θα λέγαμε ότι άφησε ικανοποιημένους ως προς το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, τους 500 θεατές που έδωσαν το παρόν στο Δημοτικό γήπεδο Γιαννιτσών.
Αγωνιστικά η Αναγέννηση ξεκίνησε μουδιασμένα, η Ζάκυνθος το επωφελήθηκε φτάνοντας με αντεπιθέσεις στα καρέ των Γιαννιτσών πιο εύκολα έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια στο ημίωρο και ήταν καλύτερη η παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο .
Στο δεύτερο ημίχρονο, η κυανόλευκη ήταν καλύτερη, πίεσαν για το γκολ αλλά η καλή παρουσία του Καλαϊτζίδη κάτω από τα δοκάρια, σταματούσε τις όποιες ορέξεις των γηπεδούχων για να αλλάξουν το σκορ.
Κίτρινες: Καραμανλής, Φωτιάδης, Λιβέρης, Κατιάνος.
Κόκκινες:
Διαιτητής: Καραλιόλιος(Γρεβενών)
Α Βοηθός: Ρίγκος(Γρεβενών).
Β Βοηθός: Καραγκιζόπουλος(Ημαθίας).
Τέταρτος: Θεοδωρίδης(Μακεδονίας)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Παναγιώτης Γκουτσίδης): Κελπέκης, Φωτιάδης, Καρασαλίδης, Ιορδανίδης Ν., Κακαζούκης, Ιορδανίδης Γ., Χασάνογλου(77΄ Λαμπρογιώργος), Καραμανλής, Πεχλιβανίδης(46΄ Σουλίδης), Γκούρτσας, Guda(46΄ Κατιάνος).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ(Σάββας Καρυπίδης): Καλαϊτζίδης, Αποστολόπουλος, Λιβέρης, Βασιλειάδης, Κωστάκης, Μαρίνος(80΄ Σταναίτης), Στρατομήτρος, Χατζηαντωνίου(90+Κατσαδούρος), Smartduch, Θανόπουλος(90+ Παπαδόπουλος), Κρητικός.
Γιαννιτσά: Ανέστης Σαρακινίδης