Μια ακόμα ήττα γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών που στο δεύτερο γυρο πάει από το κακό στο χειρότερο, αυτήν την φορά ηττήθηκε με 1-0 στην Αρναία από την τοπική ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπόρτάζ από την Αρναία έγιναν τα ακόλουθα

Παράταση ζωής και πάλι πήρε ο Απόλλων Αρναίας, που μετά το διπλό στην Καστοριά κέρδισε ακόμα μια ομάδα από τα… χαμηλά κλιμάκια, την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 1-0 εντός έδρας. Το σκορ είναι «φτωχό» για την ομάδα της Χαλκιδικής, που έχασε πολλές ευκαιρίες για πιο άνετη επικράτηση. Οι «οράνιε» ελπίζουν ακόμα στην υπέρβαση, ενώ πλέον η ομάδα του Αντώνη Σαπουντζή πέρασε προτελευταία και δεν φαίνεται να προλαβαίνει ούτε με… θαύμα. Το μοναδικό γκολ για την Αρναία πέτυχε στο 27΄ ο φορμαρισμένος Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Μπουλγκουρίδη (δυο), Γεωργίου και Προβατίδη και στο δεύτερο με τους Παπουτσή και Αποστολάκη.


Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουρούλης, Λιάρης, Αϊναλής (Μακεδονίας)   


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Αν. Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Σπανός (60΄ Ιορδανίδης), ΜΕΝΙΚΑΛΙ, Μπιμπισίδης, ΝΤΙΝΤΣΕΦ, Κεφάλας (80΄ Αποστολάκης), ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ, Ριζόφ (73΄ Παπουτσής, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Καρκατζάνης.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αν. Σαπουντζής): Κατρατσέας, Μπίνας (46΄ Καρασαββίδης), Κιόρτσης, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Τσάβος, Καπουσούζης, Ουζούνης, Χατζηστεφάνου, Καρακάσογλου, Μπάρμπας.