ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  -  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  1 – 0
Ήττα της Αναγέννησης με 1-0 στο τελευταίο της φιλικό από τον Αγροτικό Αστέρα στην Θες/νίκη, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που ξεκινάει την Κυριακή στις 12/9 με αντίπαλο τον Μακεδονικό εκτός έδρας.
Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ομάδα της Αναγέννησης όπου μέχρι το 65’ που γίνανε και πολλές αλλαγές δεν άφησε τον αντίπαλό της να την απειλήσει ιδιαίτερα, απεναντίας δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες όπου θα μπορούσε να είχε σκοράρει με ποιο σημαντικές στο πρώτο ημίχρονο με τα σουτ από καλή θέση του Καρυοφύλλη, του Ιορδανίδη Γ , και ένα μακρινό δυνατό σουτ του νεοαποκτηθέντα Γκούντα. Ο Ρουμάνος παίχτης έδειξε κάποια καλά στοιχεία του ταλέντου του αλλά ήταν εμφανές ότι είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, κάτι βέβαια που είναι και φυσιολογικό αφού έχει μόλις μια εβδομάδα που προπονείτε με την ομάδα. Το γκολ της νίκης για τον Αγροτικό Αστέρα πέτυχε στο 82’ ο Στεφανίδης ύστερα από μια φάση διαρκείας και στην προσπάθεια των αμυντικών της Αναγέννησης να απομακρύνουν την μπάλα, έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατρατσέα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει αφού δεν είχε καλή ορατότητα από τους πολλούς παίχτες που είχε μπροστά του.
Σε ατομικό επίπεδο ο Κελπέκης ήταν θετικός στις επεμβάσεις του δίνοντας μια σιγουριά κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ο Κουτρογιάννης είχε κάποια προβλήματα από δεξιά με τον αντίπαλό του, ο Κακαζούκης ήταν ποιο σταθερός στις επεμβάσεις του, και οι Ιορδανίδης Ν, Αραμπατζής, και Παπαλεξίου που αντικατέστησε τον Αραμπατζή στο 25’ λόγω τραυματισμού στάθηκαν πολύ καλά αφού δεν άφησαν τους έμπειρους επιθετικούς του Αστέρα να γίνουν επικίνδυνοι. Στην μεσαία γραμμή ο Καρυοφύλλης είχε πολλά κέφια και ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα του Αγροτικού Αστέρα με τις επελάσεις του, ο Χασάνογλου με τον Καραμανλή και τον Ιορδανίδη Γ. έκοψαν πολλά χιλιόμετρα κόβοντας μπάλες κάτι όμως που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν αφού υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην ανάπτυξη της επίθεσης και στην τελική πάσα προς τους επιθετικούς  Γκούρτσα και Γκούντα που δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί. Οι παίχτες που μπήκαν σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν στον προπονητή της ομάδος τον κο  Γκουτσίδη, απ’ ότι μας είπε και ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού, ότι μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και σε βασική θέση στην εντεκάδα.
Για την ομάδα της Αναγέννησης αγωνίστηκαν οι: Κελπέκης, (55’ Κατρατσέας), Κουτρογιάννης, Ιορδανίδης Ν. Αραμπατζής (25’ Παπαλεξίου), Κακαζούκης (80’ Παντελίδης), Χασάνογλου (67’ Αγουρίδης) Ιορδανίδης Γ. Καραμανλής (84’ Φωτιάδης), Καρυοφύλλης (65’ Κατιανός), Γκούρτσας (55’ Λαμπρογιώργος), Γκούντα (55’ Στεφανίδης).
Για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίστηκαν οι: Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Μερεσιώτης (46’ Ουέλιγκτον), Τσούκλης, Χασιώτης, Παπαδόπουλος Γ. (33’ Ναλμπάντης), Γόγολος, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης (87’ Αβραμόπουλος), Jesic, Μπεκιάρης (72’ Σαμουηλίδης).

Π. Σαρακινίδης