Αναγέννηση Γιαννιτσών- Καστοριά 1-2

Ήττα ντροπής και μείωσης στο ελάχιστο της πιθανότητες παραμονής για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που κατώτερη των περιστάσεων κατάφερε να χάσει από την ανύπαρκτη Καστοριά και ταυτόχρονα να χάσει τις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή.

Τα λόγια είναι λιγα για το μαυρο  χάλι της ομάδας της ιστορικής Αναγέννησης που δυστυχώς λειτούργησε τραγικά και σε αυτόν τον αγώνα γνωρίζοντας μια απρόσμενη ήττα.

Η Αναγέννηση παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες δέχτηκε 2 ακόμα παιδικά γκολ και γνώρισε και πάλι την ήττα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφεραν να χάσουν ευκαιρίες από αυτές που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μην της βάλεις γκολ , όπως και πολύ μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να χάσει κάποιος από αυτήν την Καστοριά που αμφιβάλω αν ξανακάνει νίκη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Γιαννιτσών μια ομάδα που θυμίζει περισσότερο ομάδα αλάνας  με παιδία που παίζουν  για να παίζουν ,παρά ομάδα πρωταθλήματος.

Μια ομάδα που δυστυχώς γιαυτην δεν  και κατάλαβε την κρισιμότητα του εν λόγου αγώνα και για ακόμα μια φορά με άμυνα χωνί άμυνα

  Φάσεις και γκολ

Στο 6’ φοβερή ενέργεια του Μπίνα που πέρασε 3 πάικτες μπήκε στην περιοχη σουταρε η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ.

Στο 14’ σουτ κεραυνός από τον Καπουσούζη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

 Στο 21’ Κάρτζιος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ κεραυνό λίγο έξω από την περιοχή  ξάφνιασε τον Μακρη άλλα η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

Στο 30’ μετά το κόρνερ του Σολομωνίδη ο Νταμτζι  εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 40 μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση ο Κάρτσιος σουτάρει απκρουει ο τερματοφύλακας στην επαναφορά κεφαλιά  του Καπουσούζη σε κενο τέρμα και πάνω από την γραμμή ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια.

Στο 52’ γύρισμα χατζηστεφάνου προβολή Καπουσούζη μέσα από την μικρή  περιοχη κοντράρει η μπάλα στο πεσμένο πορτιερο η μπάλα παίρνει ύψος  κεφαλιά  του Καρασαβίδη σε κενο τέρμα άουτ!!!

Στο 54’ μόνος ο Καπουσούζης μέσα από την περιοχή σουτ άουτ.

Στο 69’ σουτ Μπάρμπα άουτ.

Στο 78’ σουτ Μπαιρακτάρη και 1-2 μετά από τραγική απόκρουση του Συμψερή που σε ένα χλιαρό σουτ αντι να μπλοκάρει την έδιωξε στα πόδια του επιθετικού της Καστοριάς.

 Η τριπλέτα  Τσιαπάρας, Γκαϊτατζης, Ζιγκιρίδης Σ.Δ. Σερρών.

Κίτρινη Τσόπας,Μπίνας,καράσιος, Ξανθόπουλος, Σουμελάς, Καπουσούζης,

Στο 75΄2η κίτρινη κόκκινη Μπίνας

 Συνθέσεις

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπίνας, Ξανθόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος(80’ Μπαμπαλής), Καρασαββίδης(70’ Καραδήμος) Μπάρμπας, Καπουσούζης, Καρακάσογλου, Κάρτσιος(46’ Χατζηστεφάνου)

 Καστοριά (Ζαρογιάννης) Μακρής, Καρανασιος, Τσόπρας(35’ Χριστοφορίδης), Παπαδόπουλος, Μπαιρακτάρης, Τάσιος, Νταμζι, Σουμέλας, Γανώλης(29’Λ.τ. Νούλας), Σολομωνίδης, Γεωργιάδης.

Γιώργος Χατζηχρήστος/www.matiespellas.gr