Έφθασε το τέρμα του Χιονίδη

 

Χάρη σ΄ ένα γκολ του Χιονίδη, μετά από ωραία μπαλιά του Γιαξή, στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2015, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-0). Το παιχνίδι ήταν μέτριο και αμφότερες οι ομάδες είχαν λίγες ευκαιρίες για γκολ, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να κάνουν το 2-0 στο 41΄και πάλι με τον Χιονίδη. Επίσης, στο 62΄ ο Σαπιασβίλι μπήκε από τα αριστερά και έφυγε μόνος του ο σκόρερ του χθεσινού αγώνα, όμως, πρόλαβε την μπάλα ο αντίπαλος αμυντικός. Για τους φιλοξενούμενους, η μόνη φάση ήταν στο 25΄, όταν ο Καραδήμος σούταρε από τη μικρή περιοχή, αλλά απέκρουσε ο Ζιάκας.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δράγκος, Μαλανδρής και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κοτέντσης, Ιωαννίδης, Γιαξής, Καρατζάογλου (58’ Παπαϊωάννου), Σαράφογλου (70’ Τσομπάνογλου), Χιονίδης, Σαπιασβίλι (77’ Παπαδημητρίου), Μαυρίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης (77’ Ξανθόπουλος), Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος, Κιορτσής, Καπουσούζης, Καραδήμος (55’ Κάρτσιος), Μπάρμπας (72’ Κοροσιάδης), Καρακασόγλου.