Μεγάλο διπλό ανάσα πέτυχε η ομάδα των Γιαννιτσών που κέρδισε δίκαια με 1-3 μέσα στην Ελευθερούπολη την τοπική ομάδα με ανατροπή μάλιστα μια που βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ.

Το παιχνίδι είχε 2 όψεις στο πρώτο καλύτερος ο Ορφέας προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σιδηρόπουλου που προσπάθησε να διώξει και κρέμασε τον Κατρατσέα κάνοντας το 1-0. Η αντίδραση ήταν άμεση ο Καρακάσογλου με σουτ κεραυνό λίγο κάτω από το κέντρο!!! ισοφάρισε σε 1-1 και εκεί  άλλαξαν όλα.

Η Αναγέννηση στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε πάθος ψυχή και παίζοντας σαν Αναγέννηση επιβλήθηκε πλήρως επί του αντιπάλου της παίρνοντας μια μεγάλη νίκη με 1-3.

στο 55´ ο Μπάρμας μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-2 ενώ στο 85´ ο Μωυσιάδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τα χρώματα της Αναγέννησης κάνοντας το τελικό 1-3.

το παιχνίδι πέρα από 4 γκολ είχε και άλλα τόσα δοκάρια 2 για κάθε ομάδα Κερμιδης στο 19´ και Γαδάμης στο 59´ για τους γηπεδούχους και Μπάρμπας στο 72´ και Σάρρος στο 74´ για τα Γιαννιτσά.

Διαιτητές: Μελιτζανίδης, Κελεσίδης, Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας)

 

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Γιουργούσης, Ντομί (70´ Αϊβάζης), Τριανταφυλλίδης, Βραμέντσαλης, Χριστοδουλίδης (58´ Πασχαλίδης), Τσίτσι, Μουρατίδης, Τσορμπαντζής (75´ Κεχαγιάς), Γιαλαμής, Κερμενίδης, Αθανασόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπαμπαλής, Αγτζίδης, Ουζούνης, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Καρακάσογλου (63´ Τζούρτζος), Κιορτσής, Μωυσιάδης, Μπάρμπας (89´ Βασιλειάδης), Καπουσούζης (80´ Καρτζιός).

www.matiespellas.gr- Γ. Μιγγας