Δεύτερο «τρίποντο» με Παντζιαρά

ΔΡΑΜΑ: (Λ. Παπαλαζάρου)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους «Μαυραετούς», για να πετύχουν την 2η συνεχόμενη νίκη τους μετά την έλευση του Ανδρέα Παντζιαρά στον πάγκο τους, αυτή την φορά επί της νεανικής Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 2-0 και με λιγοστούς φιλάθλους στις κερκίδες του γηπέδου, το οποίο ήταν το μόνο αρνητικό στο παιχνίδι αυτό.

Καλύτερη η Δόξα στο πρώτο μέρος, παρά το ότι ξεκίνησε μουδιασμένα, πέτυχε δύο τέρματα με το 2ο στην λήξη του 1ου μέρους που έκρινε σε σημαντικό βαθμό την κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ στην επανάληψη έδωσε την πρωτοβουλία στους φιλοξενούμενους, προσέχοντας περισσότερο τα νώτα της και βγαίνοντας σε ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Το φιλμ του αγώνα

10’ Δυνατό σουτ από τον Μωϋσιάδη φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαχσανίδη.

22’ Νέο σουτ από τον Μωϋσιάδη και αυτό καταλήγει άουτ.

36’ Σουτ από τον Γεωργιάδη, με τα πόδια αποκρούει ο Τεντώνης.

37’ Γύρισμα απόν Γελαδάρη, ο Αθανασιάδης με γυριστή κεφαλιά κάνει το 1-0.

45’ Λάθος από τον Αγτζίδη, εκμεταλλεύεται ο Μουδούρογλου και με σουτ κάνει το 2-0.

80’ Εκτέλεση φάουλ από τον Κανετίδη, κεφαλιά του Μουδούρογλου στο δοκάρι, στην επαναφορά νέο σουτ από τον Παπαβασιλείου φεύγει άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κιγιτζής (Θράκης), Γκαϊτατζής (Σερρών) και Καμπερίδης (Καβάλας).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιαντς (90’ Περσίδης), Στόϊκος, Αθανασιάδης (74’ Παπαβασιλείου), Κυριακίδης (64’ Κανετίδης), Μουδούρογλου.

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Τεντώνης, Μπαμπαλής, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (54’ Καπουσούζης), Μωϋσιάδης (82’ Γκοτζαμάνης), Μπάρμπας, Κιορτσής (66’ Καραδήμος0.

*Στην κερκίδα των επισήμων βρέθηκε ο Πάουλο Κάμπος μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπουγιουκλή για να παρακολουθήσουν την ομάδα των Γιαννιτσών, επόμενη αντίπαλο του Άρη.