Ν.Μυλότοπος- Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0
Χωρίς νικητή  έληξε το φιλικό παιχνίδι στο Ν. Μυλότοπο. ο  τοπικός Μέγας Αλέξανδρος όπου αγωνίζεται στην Δ’ εθνική και η Αναγέννηση Γιαννιτσών έμειναν στο 0-0 παρουσία 150 φιλάθλων των 2 ομάδων
Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν σαφώς καλύτερη και πιο έτοιμη από τον Ν. Μυλοτοπο είχε την κατοχή της μπάλας δημιούργησε ευκαιρίες, άλλα τις έλειπε το γκολ, χάνοντας πολλές  καλές ευκαιρίες,
Ο Ν. Μυλότοπος έδειξε καλά αμυντικά στοιχεία , και προσπάθησε απέναντι σε έναν έμπειρο  αντίπαλο να βγει στην αντεπίθεση χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές με τον ρυθμο λίγο να πέφτει η Αναγέννηση και πάλι είχε την υπεροχή όμως σε 2-3 πολύ καλές φάσεις που δημιούργησε βρήκε σε καλή μέρα τον αντίπαλο τερματοφύλακα  Καμπαλή  κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Και οι 2ομάδες άφησαν αρκετές  υποσχέσεις, με την Αναγέννηση όμως  να δείχνει πρόβλημα στο σκοράρισμα βέβαια δικαιολογία υπήρχε μια που δεν έπαιξαν οι Ευθυμιάδης Λαμπρογιώργος και Γκούρτσας τα 3φορ της ομάδος που έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Φάσεις γκολ
11’ δυνατό σουτ του Χασάνογλου πέρασε άουτ.
Στο 14’ δυνατό σουτ του Στεφανίδη έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 20’ ο Στεφανίδης πέρασε στον Κατιανό το σουτ του Κατιανου μέσα από την περιοχή χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Διαμαντίδη.
Στο 22’ σέντρα του Ιορδανίδη Γ. κεφαλιά του Κακαζούκη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 31’ δυνατό σουτ του Καρρά Χρ. Έξω από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ.
Στο 32’ δυνατό σουτ του Κατιανού πέρασε άουτ
Στο 33’ πάσα του Ιορδανίδη στον Στεφανίδη μέσα από την μικρή περιοχή αστοχεί.
Στο 48’ ο Φωτιάδης θα κάνει το δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 75’ ο νεαρός Σιδηρόπουλος Κ. του Ν. Μυλοτόπου θα πιάσει δυνατό μακρινό σουτ η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 77’μεγάλη ευκαιρία για τα Γιαννιτσά, θα παίξουν το  ένα-  δύο ο Παντελίδης με τον Σιδηρόπουλου ο τελευταίος θα κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ σωτήρια ο Καμπαλής.
Στο 82’ σέντρα Κουτρογιάννη νέα κεφαλιά του Σιδηρόπουλου Π,  μέσα από την περιοχή απόκρουσε ο Καμπαλής σε κόρνερ κρατώντας το 0-0 όπου έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Διαιτητής Σελεμίδης, Ιντος, Μιχάλογλου άριστοι. Του Σ.Δ. Πέλλας
Ν. Μυλότοπος: Διαμαντίδης, Νάτσης, Κατιρτζόγλου, Καρρα΄ς, Φάβας, Κωνσταντίνου, Γρηγορίου , Καρράς Χ, Ρομάντζος, Μαμμης, Ομφίδης.
Έπιαξαν και οι Καμπαλής, Σιμος, Μουρατίδης, Καμτ΄σικης Γ, Καμτσίκης Χ, Χριστάκης, Χατζής, Ρητε, Γεωργιάδης, Κουζας, Χατζηστεφάνου, Σιδηρόπουλος.
Αναγέννηση: Λαμπρόπουλος, Μπρέγου, Ιορδανιδης, Καρασαλίδης, Κακαζούκης,
 Σουλίδης, Ιορδανιδης Γ, Χασάνογλου, Κατιανός, Καραμαλής, Σρεφανίδης
Έπαιξαν και οι Κατρατσέας, Κουτρογιάννης, Σταυρακάκης, Αραμπατζής, Παπαλεξίου, Φωτιάδης, Καμπούρης, ΚαρυοφίληςΣιδηρόπουλος, Ραμπαβίλας, Παντελίδης
                                                                                             Γιώργος Χατζηχρήστος