Παρά το γεγονός ότι τόσο τα Γιαννιτσά, όσο και η Ρόδος βρίσκονται ακόμα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, το θέαμα και οι καλές στιγμές δεν έλειψαν από τον αγώνα με αποτέλεσμα να σημειωθούν τέσσερα τέρματα. Ο Σιδηρόπουλος άνοιξε το σκορ στο 5’ από πλευράς Αναγέννησης, για να κάνουν την ολική ανατροπή οι «πράσινοι» στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα, τα «ελάφια» έφεραν αρχικά το ματς στα ίσια στο 46’ με τον Μανίκα και στο 69’ με τέρμα του Ευγενικού έκαναν το 2-1. Όμως, η ομάδα της Πέλλας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη κι έτσι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’ με τον Χασάνογλου.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Κελπέκης, Κουτρογιάννης, Κακαζούκης, Καρασαλίδης, Ν. Ιορδανίδης, Φωτιάδης, Κατιανός, Καρυοφύλλης, Πεχλιβανίδης, Σιδηρόπουλος, Γκούρτσας. Αγωνίστηκαν και οι Κατρατσέας, Μπρέγκου, Χασάνογλου, Αραμπατζής, Σουλίδης, Καμπούρης, Παπαλεξίου, Σταυρακάκης, Καραμανλής, Παντελίδης.

ΡΟΔΟΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Ριγανάς, Παπαδημήτρης, Καραγιαννίδης, Καντιμοίρης Στ., Δανάς, Καντιμοίρης Γ., Μπιμπής, Γήττας, Γκέσιος, Τσιφλίδης, Ντάλλας. Έπαιξαν και οι: Σουμουλίδης, Παπαδόπουλος Φ., Κεφαλούκος, Σερέτης, Λιόλιος, Μαραγκουδάκης, Τοπάλης, Ευγενικός, Ανωγειαννάκης Μανίκας, Κακλαμάνος, Σκαρλάτος, Σώτας, Καρπαθάκης.