Ακόμα μια νίκη για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που κατάφερε και κέρδισε με 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα.
Η ομάδα των Γιαννιτσών στο τρίτο φιλικο που έδωσε άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ήταν καλύτερη από τον αντιπαλο της στο μεγαλυτερο διάστημα του αγώνα και σαφώς πιο βελτειωμένη αγωνιστικά από το προηγουμενο παιχνίδι.
Το παιχνιδι έγινε παρουσία 300 φιλάθλων της Αναγέννησης που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της αγαπημένης τους ομάδος.
Η Αναγέννηση έδειξε ότι μπορει να παίξει καλό ποδοσφαιρο με έμπειρες ομα΄δες μεγαλυτέρων κατηγορίων και αυτό είναι πολύ ενθαρυντικό.
Στο 46’ ο Γκομεζ με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Αγροτικό Αστέρα.
Στο 50’ ο Κατιανός με κερυανό έξω από την περιοχη ισοφάρισε το σκορ.
Στο 56’ ο νεαρός Καρυοφίλης με κοντινο σουτ από τα πλάγια έκανε το τελικο 2-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γκουτζίδης): Κελπέκης, Ιορδανιδης Γ, Καρασαρλίδης, Μπρέγου, Κακαζουκς, Καραμαλης, Χασανογλου, Πεχλιβανίδης, Σιδηρόπουλος, Ιορδανιδης Γ, Γκουρτσας.
Στο β’ έπιξαν και οι : Λαμπρόπουλος, Φωτιάδης, Κατιανός, Στεφανίδης, Καρυοφίλς, Παπαλεξίου, Κουτρογιάννης, Παντελίδης Καμπούρης.
Αγροτικός Αστέρας (Αμανατιάδης): Γιακουμής, Στεφανής, Χασιώτης, Γόγολος, Μερισιώτης, Αβραμόπουλος, Τσουκαλίδης, Γε΄σιος, Τσουκλής, Σαμπάνης,Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι:Λαμπαλκη, Γούναρης, Γιουλεκτιρ, Κουτσης, Νικολόπουλος, Βαφέας, Σαμουηλίδης,Ναλμπάντης,Παπαδοόπουλος, Μπεκιάρης, Τσάτσος, Βουτσάς.


Γ.Χ.