Με δύο διαφορετικά πρόσωπα εμφανίστηκε η ομάδα της Αναγέννησης. Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν ωσεί παρών στο γήπεδο όπου δικαίως πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με 2 τέρματα που δέχτηκε στο 9’ και στο 39’ με τον Γιάρολμ και τον Κυριάκο αντίστοιχα που ίσως ήταν και τυχερή που το σκορ ήταν μόνο στο 2-0 αφού η ομάδα του Ηρακλή είχε κι άλλες ευκαιρίες όπου θα μπορούσε να σκοράρει και να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα της Αναγέννησης μπήκε ποιο δυνατά και σαφώς ποιο βελτιωμένη από το πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 46’ λεπτό είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά το σουτ του Αναστασίου πέρασε μόλις άουτ. Η πίεση και η διάθεση που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αναγέννησης είχε το αποτέλεσμα που ήθελε και πέτυχε την μείωση του σκορ στο 2-1 με τον Καράμπελα στο72’ λεπτό. Αυτό άγχωσε του παίχτες του Ηρακλή κάτι που προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν οι παίχτες της Αναγέννησης κάτι όμως που δεν κατάφεραν με το σκορ να παραμένει στο 2-1 και την Αναγέννηση να γνωρίζει την 4η συνεχόμενη ήττα της και να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λίμα, Πουρτουλίδης, Κουρούπης, Ιβανίδης, Σιδηρόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Πετρίδης (Χίου)
4ος: Τζοφώλης (Τρικάλων)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κηπουρός, Σαββίδης, Λίμα, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μπριλάκης, Σιατραβάνης, (70´ Βουτσιάς), Κυριάκος, Ζαχόρα (84´ Χιονίδης), Πουρτουλίδης, Γιάρολιμ (77´ Ιντζόγλου).
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Χατζόγλου, Παλάσκας,  Μπαξεβάνος, Ιβανίδης (61´ Γιανκούλιτσα), Μοσχάκης, Καράμπελας, Αναστασίου (75´ Χαρμάνας), Στεργίδης (70´ Σιδηρόπουλος).


Π. Σαρακινίδης