ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 1-0

Ακόμη ένα νικηφόρο φιλικό για την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου, όπου επικράτησε του Κιλκισιακού με σκορ 1-0.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου, παρουσία λιγοστών φίλων των δύο ομάδων. Η Αναγέννηση στάθηκε αρκετά καλά, περιόρισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, παρά τις αδυναμίες που παρουσίασε στον χώρο του κέντρου. Από την άλλη η ομάδα του Κιλκισιακού έπαιξε αμυντικά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και προσπάθησε με λίγες αντεπιθέσεις να χτυπήσει την  άμυνα της Αναγέννησης που κράτησε το μηδέν σε ακόμα ένα παιχνίδι.
Ο προπονητής της Αναγέννησης χρησιμοποίησε 19 ποδοσφαιριστές από τους 24 που είχε στην διάθεσή του, έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ντιόπ, Γκαρακλίδη, Ιβανίδη, ενώ χρησιμοποίησε και τους νεοφερμένους Στεργίδη, Μοσχάκη, Λαμπάκη και Αναστασίου.
Το γκολ πέτυχε ο Γκανέζος Γουεά στο 41΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Στεργίδη που βρήκε τον συμπαίκτη του στο ύψος του πέναλτι και με σουτ έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Δοκάρι είχε η Αναγέννηση στο 80΄ μετά από δυνατό σουτ του Αναστασίου.

Διαιτητής ήταν ο Θεολόγου από το Σ/Δ της Πέλλας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Αλέξης Αλεξίου): Καραογλανίδης, Ιβανίδης, Τζόπ, Γκαρακλίδης, Κουρούπης, Φράνκ, Ματίας, Στεργίδης, Μοσχάκης, Σίλβα, Γουεά.
Έπαιξαν και οι Λαμπάκης, Μπαξεβάνος,  Σιδηρόπουλος, Γκάμπριελ, Σάρρος, Αναστασίου, Λυσίτσας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ(Σημαιοφορίδης): Μπατής, Σερταρίδης, Γεωργιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Τζεβελέκης, Ματεντζίδης, Ηλιόπουλος, Δημητρανόπουλος, Καρανδρέας, Μπελίτσας.
Έπαιξαν και οι Σαββίδης, Τρυανταφυλλίδης, Λογγινίδης, Αϊβαζίδης, Βασιλειάδης, Ασημακίδης, Αμανατίδης, Μωυσίδης, Αποστολίδης, Κωνσταντινίδης.

matiespellas: Ανέστης Σαρακινίδης