ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Εντυπωσιακός παρουσιάστηκε και πάλι ο Θρασύβουλος, ο οποίος μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες έχει πετύχει 9 γκολ, ένα λιγότερο δηλαδή από όσα είχε πετύχει στις προηγούμενες 31 αγωνιστικές! Θύμα αυτή τη φορά η Αναγέννηση Γιαννιτσών, οι οποία γνώρισε την βαριά ήττα με σκορ 4-1.

Η ομάδα της Φυλής, δείχνει να έχει εντελώς διαφορετικό πλάνο μετά την έλευση του Βούζα στην θέση του Σταθόπουλου, καθώς είναι πολύ πιο επιθετικός και καταφέρνει να αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση και να παίρνει αποτελέσματα.
Από την άλλη η Αναγέννηση Γιαννιτσών παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα στην αγωνιστική της παρουσία στην φυλή. 

Ο Πλαβούκος στο 7´ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21´ ο Πάνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ζαγοριανός στο 42´ κατάφερε να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Σκόνδρας στο 50´ έδωσε εκ νέου αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του, ενώ το τελικό, θριαμβευτικό σκορ διαμόρφωσε ο Σταυροθανασόπουλος στο 78´.

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Μαρούλης, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος (81´ Σκαματζούρας), Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος, Σερέπας (58´ Γεωργιάδης), Πλαβούκος (78´ Αγκόλι), Προβατίδης, Πάνος, Σκόνδρας.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Αντρείνι (46´ Σκαθαρούδης), Καρπαθάκης (64´ Καπνίδης), Καρλόπουλος, Άρτσε (83´ Σιδηρόπουλος), Ζαγοριάνος.