Την ομάδα του Παναιτωλικού φιλοξενεί η Αναγέννηση Γιαννιτσών αύριο Τετάρτη στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.
H ομάδα του Παναιτωλικού βρίσκεται στην 10η θέση με 43 βαθμούς και κυνηγά την επάνοδό της στην μεγάλη κατηγορία για αυτό αν καταφέρει να αποδράση με τους βαθμούς της νίκης από τα Γιαννιτσά θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα του Αγρινίου.
Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους: Κουτσοσπύρο, Γκόλια, Σφακιανάκη που είναι τιμωρημένοι και τους τραυματίες Μίγα και Πασά.
Η αποστολή του Παναιτωλικού: Στεφανάκος, Τακίδης, Δάρλας Κούσας, Ιωάννου, Μελισάς, Σίσιτς, Μπακάκης, Αραμπατζής, Τζούνιορ, Φαβάλι, Μουμίν, Ιορδανίδης, Καμαρά, Μεταξούλης, Σμίλτος, Μπογιοβιτς, Μήλιος και Μπελόν.

Από την άλλη η Αναγέννηση θα έχει την δυσκολότερη αποστολή στην έδρα της και με κακό απολογισμό καλείται να ξεπεράσει τις κακές εμφανίσεις και να επανέλθει στις νίκες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο τεχνικός της ομάδας Σάββας Κωφίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Λαμπάκη, Γιόγιο, Ζαγοριανό, Αρβανιτόπουλο, Σκαθαρούδη και Χαρμάνα όπως επίσης τον Σερέτη που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική λόγω καρτών.
Η αποστολή της Αναγέννησης: Καραογλανίδης, Ζαχαριάδης, Βλαχόπουλος, Χατζόγλου, Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Γκαρακλίδης, Κυριακίδης, Καρπαθάκης, Σαπανίδης, Άρτσε, Αντρεϊνη, Σιδηρόπουλος, Καρακάσογλου, Καπνίδης, Τσίλογλου, Καραδήμος, Καμπάνης και Καρλόπουλος.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τις matiespellas.