ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ   -   ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ   0 – 1

Ακόμη μια ήττα γνώρισε η ομάδα των Γιαννιτσών χωρίς να είναι κατώτερη του αντιπάλου της, αυτή την φορά από τον Εθνικό Γαζώρου στο γήπεδο του Νέου Μηλοτόπου. Μια ήττα που ήρθε με γκολ που δέχτηκε η άμυνα της Αναγέννησης μόλις στο 7΄ λεπτό από μια εκτέλεση πλαγίου άουτ και ίσως η μοναδική αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας της ομάδος των Γιαννιτσών όπου βρέθηκε μόνος ο Ζιγκερίδης στην περιοχή και από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε την πρωτοβουλία  και σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού προσπάθησε για την ισοφάριση όμως δεν τα κατάφερε αφού φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Αυτό είναι κάτι που απασχολεί και τον προπονητή της ομάδος κου Νίκο Παναγιωτίδη και που βεβαίως θα λυθεί μέσα από της προπονήσεις. Από την άλλη μεριά ο Εθνικός Γαζώρου έδειξε μία συγκροτημένη και δυνατή ομάδα όπου μετά το τέρμα που πέτυχε προσπάθησε να κρατήσει το σκορ με κάθε τρόπο κάτι που τελικά το κατάφερε. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες όσον αφορά την ποιότητα του αλλά ήταν ένα παιχνίδι όπου οι δυο προπονητές σίγουρα έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ : ( ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ) Λαμπάκης (46’ Καραογλανίδης), Τσιάμης, Σπαθάρας (60’ Χατζόγλου), Μπαξεβάνος (60’ Νταντίδης), Σερέτης (60’ Ντε Πάολο), Γιόγιος (70’ Παλαιολόγος), Φαμπίνιο, Ιορδανίδης Γ., Πολίτης (46’ Καρακάσογλου), Μπουτζίκος, Σκέμπης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ : ( ΠΑΝ. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ ) Αποστολίδης(60’ Βαλσαμάκης), Κοσμίδης (55’ Χαριτίδης), Κατσαβάκης (75’ Καρυπίδης), Κάπιας(82’ Παπάζογλου), Γαλακτερός (82’ Παπαβασιλείου), Γεωργιάδης, Σαββίδης (80’ Νουσικάκης), Κων/νίδης (55’ Αγγελάκης), Ναλμπάντης (75’ Νήρλας), Ζιγκερίδης (46’ Μερεσιώτης), Γιώγκας(67’ Κρυστάλλης)

Π. Σαρακινίδης