Αναγέννηση Γιαννιτσών- Παναχαϊκή 0-0

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης και της Παναχαϊκής με την τοπική ομάδα να αδικείτε από το τελικό αποτέλεσμα, μια που στο 2ο ημίχρονο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δικαιούταν  το γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μετριότατο με την ομάδα της Παναχαϊκής να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να δημιουργεί μια μεγάλη φάση στην εκπνοή τoυ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου να μπαίνει σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο να δημιουργεί ευκαιρίες, να πιέζει  και να ελέγχει πλήρως τον αγώνα , όμως να μην μπορεί να πετύχει το χρυσό γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Οι  παίκτες της Αναγέννησης παρά το νεαρό της ηλικίας τους και τα προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο, στο οικονομικό και οργανωτικό τομέα απέδειξαν ότι μπορούν να βλέπουν κάθε αντίπαλο στα μάτια.

 

Φάσεις

Στο 45’ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή να ανοίξει το σκορ ο Em ilio εκτέλεσε φάουλ  και από κοντά ο Λαμπρόπουλος έκανε την προβολή με τον Βονιάδη να αποκρούσει σωτήρια κρατώντας το μηδέν.

Στο 48’ σέντρα του Παπαδόπουλου Θ. μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής ο Γιόνδης δεν πρόλαβε να σουτάρει χάνοντας μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Στο 51’ εκτέλεση φάουλ από τον Κυζερίδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 52’ σέντρα του Παπαδόπουλου Θ. προβολή του Γιόνδη σύρριζα άουτ από τα δοκάρια της Παναχαϊκής.

Στο 58’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά , κόρνερ του Κυζερίδη , ο Σερέτης κάνει το πλασέ και πάνω στην γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί της Παναχαϊκής.

Στο 87’ σουτ του   Furtado πέρασε άουτ.

 

Διαιτητής :Σκουλάς (Θεσσαλίας), Τσαγκάρη (Μακεδονίας), Πασίοπουλος (Δ/Νησου)

Κίτρινές : Ιωάννου (13’), Fation (51’), Τσεμπερίδης (56’), Νταντίδης (58’), Κυζαρίδης (60’), Λαμπρόπουλος (69’), Βλασόπουλος (76’),Burama(78’)

Στο 90+2 με αυστηρή  2η κίτρινη, αποβλήθηκε ο Νταντίδης ..

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Γ(75’ Καρυοφίλης), Σερέτης Ι, Κυζερίδης(60’ Λ.Τ. Τσίλης ), Γίονδης, Νταντίδης, Αποστολίδης, Σπαθάρας,(70’ Χατζόγλου), Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος Θ.

Παναχαϊκή(Bούζας)): Πουρής, Κοιλιάρας, fation, Emilio, Bourama, Furtado, Junior(72’ Ατματζίδης), Τζεμπερίδης(59’ Βλασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Κων/νίδης

Γιώργος Χατζηχρήστος