Ο Σπύρος Μπαξεβάνος φανερά ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα είπε ότι το όνειρο συνεχίζετε και έκανε κάλεσμα στον κόσμο των Γιαννιτσών να στηρίξουν την ομάδα ενώ ο Μιχάλης Κασάπης προσγηώθηκε στην πραγματικότητα της Β΄Εθνικής λέγοντας ότι θα παλέψει να πάρει ότι έχασε στον αγώνα με την Αναγέννηση στην συνέχεια.

SOS εκπέμπει ο πρόεδρος του Φωκικού που καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που έταξαν βοήθεια στην ομάδα και τώρα κρύβονται καθώς πρέπει να τελειώνουμε με το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ καθώς τα περιθώρια στενεύουν.
 
Αναλυτικά οι δύο προπονητές και ο κ.Παπαδημητρίου δήλωσαν:

Μπαξεβάνος(Γιαννιτσών): Συνεχίζουμε να ζούμε το όνειρό μας, ξέρουμε ποιοι είμαστε, και προσπαθούμε από κάθε παιχνίδι να πάρουμε ότι μπορούμε. Το αποδείξαμε ακόμη μια φορά ότι όποιος θέλει να πάρει κάτι από μας θα πρέπει να ματώσει για αυτό. Προσωπικά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά ίσως γίνω και κουραστικός για αυτό. Η ομάδα μου θέλει την στήριξη από τον κόσμο των Γιαννιτσών, πράγμα που ακόμη αυτό δεν γίνεται πλην ορισμένων ανθρώπων που βρίσκονται πάντα κοντά. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου σήμερα έκαναν ακόμη μια σπουδαία νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα του Φωκικού.

Κασάπης(Φωκικού): Ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου, όμως δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε κάποια καλή φάση και να κάνουμε το γκολ. Το τέρμα το δεχτήκαμε από στημένη φάση και αυτό μας επηρέασε. Στο β΄μέρος πιέσαμε περισσότερο αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ παρά τις ευκαιρίες που κάναμε. Αυτή είναι η Β΄Εθνική. Τα παιχνίδια κρίνονται μέσα από στημένες φάσεις, αυτό το βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια. εμείς θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια, και απο το επώμενο παιχνίδι στον Διαγόρα για να κερδίσουμε ότι χάσαμε σήμερα. Η σημερινή ήττα δεν πρέπει να μας πάρει απο κάτω γιατί για μας το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στην Αναγέννηση για την νίκης της.

Παπαδημητρίου(Πρόεδρος Φωκικού): Θέλω να τονίσω το εξής: Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη τους ανθρώπους που μας είπαν ότι θα βοηθήσουν την ομάδα την νέα περίοδο αλλά για να τελειώσει και η υπόθεση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Αν δεν γίνει αυτό δηλώνω ότι δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην συνέχεια και θα αποσυρθούμε από το διοίκηση με οτι αυτο συνεπάγετε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε διορία μέχρι την Τρίτη, μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας.   

matiespellas: Πέτρος Σαρακινίδης